Haberler

Beyoğlu'nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile servis yapıldığı anların sosyal medyada paylaşılması üzerine gözaltına alınan yabancı uyruklu Y.J çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Restoran sahibi ve işletme müdürü ise serbest bırakıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Geçtiğimiz günlerde bir restoranda çekilen görüntüler bu kadarına pes dedirtmişti. Askeri üniforma giyen bir şahıs, restorandaki müşterilere servis yapmış ve görüntüler infiale yol açmıştı. Polis görüntülerdeki şahısları yakalayıp gözaltına almıştı.

Beyoğlu'nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

ASKERİ ÜNİFORMAYLA SERVİS YAPAN ŞAHIS TUTUKLANDI

Yakalanan iş yeri sahibi A.K. ve işletme müdürü A.G ifadelerinin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Askeri üniforma ile servis yapan Y.J. ise "Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama" suçundan adliyeye sevk edildi. Y.J çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beyoğlu'nda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs tutuklandı

NE OLMUŞTU?

Beyoğlu'nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis harekete geçmişti. Tepki çeken görüntüler sonrası yapılan incelemelerde iş yerinin Beyoğlu Hüseyin Ağa Mahallesi'nde faaliyet gösterdiği ve restoranın A.K.'ye ait olduğu, görüntüdeki askeri üniformayla müşterilere servis yapan şahsın yabancı uyruklu Y.J. olduğu tespit edilmişti. Olayla ilgili iş yeri sahibi A.K., işletme müdürü A.G. ve görüntülerdeki askeri üniformalı Y.J., Beyoğlu Güvenlik Büro Amirliği görevlileri tarafından gözaltına alınmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Beyoğlu Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

Gökhan Eker:

asıl restoranın sahibini tutuklamak gerekir. Yani bu görüntüyü görüp de arayıp polis çağırmamaışsa restoran sahibini tutuklamak lazım bu işin sahibi o çünkü

248
0
yanıtYanıtla
gökhan yıldırım:

iş yeri sahibi ve müdürde tutuklanmali,iş yeri in ismi ve uyruğu açiklanmali,..

yanıt0
yanıt0
AMATÖR ANALİST:

Tiktok ta askeri kamuflaj giyerek pkk elamanlarıyla para toplama yarışı yapanlara niye bir işlem yok

113
3
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Öyle bir şey varsa önce halkın haberi olup infial oluşması gerekir. Yani şimdi siz yazmışsınız ilk defa duyuyorum .

yanıt18
yanıt1
Bozkurt:

Sosyal medya mahkeme olmuş kamufılajlı bikiniler ne olacak o zaman çağdaşlıkmı olacak

31
20
yanıtYanıtla
Murat Erzine:

İşte olacağı bu bu kadar yüz verilirse senin dinamiklerinle oynarlar dalgada geçerler, kimsenin dil uzatmaya cesareti bile olamazken yüce şerefli ordumuzla böyle dalga geçer ,bunlar biran evvel gönderilmesse başımıza çok iş acacaklar,sayın cumhurbaşkanın ,sayın devlet bey açın gözünüzü

12
0
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Ne yabanci uyruklumus beee.. Yeti gariii Isim verin isimmm..

8
0
yanıtYanıtla
Deniz:

Igrenc bir hukuk sistemi ..isyeri sahibi ve isletme muduru serbest emir kulu olan Gariban serbest

6
2
yanıtYanıtla
Mesut Kaplan:

Hani sınır dışı ediyorduk öyle okumuştuk şimdi ise ceza evinde bakmaya karar vermişiz yarın öbür gün aramızda olur kendileri.

0
0
yanıtYanıtla
Mustafa Yörükoglu:

Günah keçisi kahrol al sana bomba.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title