Haberler

Beylikdüzü'nde bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşini sokak ortasında defalarca bıçakladı

Güncelleme:

İstanbul Beylikdüzü'nde bir kadın, boşanma aşamasındaki kocası tarafından sokak ortasında defalarca bıçaklandı. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan saldırgan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İstanbul Beylikdüzü'nde bir şahıs, iddiaya göre boşanma aşamasında olduğu eşini sokak ortasında defalarca kez bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİ DEFALARCA BIÇAKLADI

Olay, saat 20.00 sıralarında Beylikdüzü Adnan Kahveci Çamlıtepe Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Murat B., geçimsizlik nedeniyle boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur B.'yi sokak ortasında defalarca kez bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri Murat B.'yi gözaltına alırken, sağlık ekipleri ağır yaralanan Şeyda Nur B.'yi hastaneye kaldırdı.

DEHŞET ANI KAMERADA

Konuya ilişkin polis ekiplerinin çalışmaları sürerken, olay anı bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Murat B.'nin eşini defalarca bıçakladığı, vatandaşların ise şahsı ikna etmeye çalıştığı görüldü. Öte yandan, ağır yaralanan kadının kaldırıldığı hastanede üç kez kalbinin durduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Beylikdüzü İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Ayhan Yavuz:

Kadın cinayetlerinin önüne geçilemiyor, boşanma aşamasındaki kadınlar iyi korunmalı cezalar caydırıcı olmalı

37
10
yanıtYanıtla
ZEYNEL ABİDİN PORTAKAL:

Cezalar caydırıcı olmalı diyenleri şaşkınlıkla okuyorum. Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alıyorlar. Ömrünün geri kalanını tek kişilik hücrede geçiriyor. Açık cezaevine gidemiyor. Yani ölüden farksız yaşıyor. Bir adım ilerisi idam. Şimdi de aynı şeyi düşünüyor musunuz?

12
12
yanıtYanıtla
Siyah&Beyaz null:

evet idam şart olmalı.kisasa kısas olmalı .denetimli serbestlik zirvasida derhal bitmeli

yanıt8
yanıt0
Sadık Divan:

Emin ol senin yorumunu biz de şaşkınlıkla okuduk. Yazıklar olsun

yanıt1
yanıt1
Alp null:

içerde yan gelip yatması yetmiyormuş demekki cezalar yeterli olsaydı hergün aynı suç işlenmezdi

yanıt9
yanıt3
Damla Sengul:

niye zoruna gitti. afla çıkıyorlar onu konuş önce

yanıt5
yanıt3
sinan çayırcı:

Birini öldüren aynı şekilde öleceğini bilecek . Öyle müebbet gibi cezalar olmuyor işte . Ben müebbet deyince ömür boyu içerden çıkmaz sanıyorum ama Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası kural olarak 30 yıldır. Yani ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilmiş olanlar otuz yılını, infaz kurumunda çektikleri takdirde, koşullu salıverilmeden yararlanabiliyor , müebbet ceza almış ve iyi hal durumu varsa 24 yıl sonra serbest kalabiliyor . Birini öldüren aynı şekilde öleceğini bilmeli . Bu şekilde ceza vs adil olmuyor adalet topal kalıyor işte bu net .

yanıt4
yanıt0
Ömer Durmus:

“Boşanma aşaması” bitmeyen nafaka; tabi bunlar hiç kimsenin ölmesine sebeb değil şurasına dikkat çekmek istiyorum boşanmış biri olarak o boşanma aşamasındaki yazılı ve sözlü asılsız iddialar sırf tazminat almak için karşı tarafı öyle gösteriyor ki kişi kendini tanıyamıyor. Bunlara sabretmek her bünyenin harcı değil. Şu meşhur söz çok yanlış “ yuvayı yapmak zor yıkmak kolay” 3 evet bide kredi al sana 10 dk da evlisin Ama LANET OLSUN DİYİP ÇEKİŞMELİDE 2 sene 3 sene temize giderse yıllarca boşanamıyorsun, boşanıyorsun nafaka mahkumusun, kadın resmi nikah yapmıyor eee bunlarda tabi haksızlık

4
1
yanıtYanıtla
ferhat göçer:

Böyle cinayetlere kesin olarak idam cezası gelmelidir, geldiğinde insanlar yine yapmayacak mı yapacak ama en azından kendisinin de öleceğini bildiği için öldürmekten çekincek.

2
1
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

Bizde kadına adeta tapılıyor , bu durum kadınında hoşuna gidiyor, bu şekilde bir ilişki ömür boyu sürebiliyor, sürmezde bitecek olursa adam tökezleyeceğini anlayıp hırsını kadından çıkartıyor. İlk başta kadınların kocalarını sık boğaz etmemesi gerekiyor ki ilişki sağlıklı, veya boşanma sağlıklı olsun

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title