Haberler

Bayramı, ölüm günü oldu

Güncelleme:

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işe giderken trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personelinin cenazesi yakınları tarafından alındı.

Antalya'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde işe giderken trafik kazasında hayatını kaybeden belediye personelinin cenazesi yakınları tarafından alındı. Personelin vefat haberini duyan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, sosyal medya hesabından paylaştığı vefat mesajında, "Belediye emekçimiz Ali Karagöz'ün motosikleti ile işe giderken en üst promil alkollü bir sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Emekçi kardeşime Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaza, dün saat 16.00 sırasında Kepez ilçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezine seyir halindeki Hamdi K. (23) idaresindeki 38 NF 052 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Ali Karagöz (40) idaresindeki 07 ATC 041 plakalı motosiklete çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet refüje devrilirken, işe gitmek üzere yola çıkan Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Ali Karagöz ve arkasındaki yolcu İrfan Koca (41) yola savruldu. Kontrolden çıkan otomobil ise kayarak refüj kenarındaki betona ve ardından aydınlatma direğine çarparak durabildi.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarla bölgeye, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ali Karagöz ve İrfan Koca, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobil içinde sıkışan yolcu Feyza A. (22), itfaiye ve sağlık ekiplerinin çabası ile kurtarıldı. Sürücü Hamdi K. ve Feyza A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Muratpaşa Belediyesi Temizlik İşleri personeli olan Ali Karagöz, hastanede yapılan tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti, İrfan Koca'nın ise ayağında kırıklar olduğu öğrenildi.

Otomobil hurdaya dönerken, yerde bir alkol şişesinin olduğu görüldü. Alkolmetreyi üfleyen otomobil sürücüsü 6,00 promil alkollü çıktı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

"Üzüntüyle öğrendim"

Karagöz'ün cenazesi ise bugün sabah saatlerinde Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan yakınları tarafından alındı. Cenazenin Aksu ilçesi Hacıaliler Mezarlığı'nda defnedileceği öğrenilirken, Karagöz'ün vefat haberini duyan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal sosyal medya hesabından mesaj yayımladı. Uysal, şu ifadelere yer verdi:

"Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde çalışan belediye emekçimiz Ali Karagöz'ün motosikleti ile işe giderken en üst promil alkollü bir sürücünün kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrendim. Emekçi kardeşime Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Kazada yaralanıp hastaneye kaldırılan çalışma arkadaşımız İrfan Koca'ya acil şifalar diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

1 Mayıs Antalya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title