Haberler

Hastane tuvaletine kamera koyup yıllarca kaydetti

Güncelleme:

Balıkesir'de bedensel engelli bir şahsın çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle yıllarca hastane tuvaletinde görüntü kaydettiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan şüpheli, suçunu itiraf ederken bu durumun kendisinde bir rahatsızlık olduğunu söyledi. İfadesi alınan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, bedensel engelli olan bir şahsın, çanta içine yerleştirdiği gizli kamera düzeneğiyle, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin tuvaletinde yıllarca görüntü kaydettiği ortaya çıktı.

HEMŞİRE FARK ETTİ

Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde skandal bir olay yaşandı. Bir hemşirenin hastanenin tuvaletine bırakılmış olan çantayı fark edip durumu polise ihbar etmesi sonucu, bir gizli kamera düzeneği ortaya çıktı. Polis ekipleri, içinde gizli kamera düzeneği bulunan çantayı tuvalete bırakan kişinin kimlik tespitini yaptı.

3-4 YILDIR GÖRÜNTÜ ALDIĞINI İTİRAF ETTİ

Nöbetçi savcıdan alınan talimat doğrultusunda, şüpheli T.Ö. (52) gözaltına alındı. T.Ö. sorgusunda, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye sıkça gittiğini, telefon kamerasını kullanmak suretiyle oluşturulan düzeneği kendisinin hazırladığını ve yaklaşık 3-4 yıldır zaman zaman bu tarz görüntüler aldığını itiraf etti. Sorgusunda bu durumun kendisinde bir tür rahatsızlık hali olduğunu beyan eden T.Ö., kayda aldığı görüntüleri daha sonra imha ettiği yönünde savunma yaptı. T.Ö., sorgusunun ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Hastane tuvaletine kamera koyup yıllarca kaydetti

Hastane tuvaletine kamera koyup yıllarca kaydetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Balıkesir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Cengiz:

Ruh hastası

53
3
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Muhtemelen araştırma içindir yoksa kim ne yapsın dışkı görüntülerini :)

36
14
yanıtYanıtla
Letgohesap null:

Kendisi zaten emekli patoloji doktoruymuş araştırma yapıyormuş 4 yıldırda araştırma sonucu bişey keşfetmiş mahkemede açıklayacağını söyledi.

yanıt7
yanıt0
KARAYEL:

Filmleri nerede baka biliriz bilen varsa bir ip ucu versin.

0
2
yanıtYanıtla
atilla çekiç:

tuvalete gidince oturunca az eğil seyret nasıl çıktığını videonda

yanıt4
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title