Haberler

Belediye başkanının yeğeni silahlı saldırıda öldü

Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da kimliği belirsiz kişilerin silahla ateş ettiği sokakta oturan 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Hayatını kaybeden kişinin, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker'in yeğeni olduğu öğrenildi. Asker, yeğeni için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

İstanbul Bağcılar'da bir grup arkadaş sokakta oturduğu sırada, otomobille gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. 26 yaşındaki Furkan Torun'un hayatını kaybettiği, arkadaşı Bayram K.'nin ağır yaralandığı saldırıya ilişkin polis ekipleri inceleme başlattı. Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker hayatını kaybeden yeğeni Furkan Torun için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

OTOMOBİLLE GELEN ŞÜPHELİLER KURŞUN YAĞDIRDI

Olay, dün akşam saatlerinde Çınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Furkan Torun işten çıktıktan sonra Ebubekir Caddesi'nde arkadaşıyla buluştu. Kısa bir süre sonra otomobille caddeye gelen şüpheliler Furkan Torun ve arkadaşlarının olduğu noktaya peş peşe ateş etti. Kimlik bilgileri tespit edilemeyen şüphelilerin silahlı saldırısında Furkan Torun ve arkadaşı Bayram K. vuruldu. Kurşun seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Saldırıda ağır yaralanan Furkan Torun ve arkadaşı Bayram K. olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Belediye başkanının yeğeni silahlı saldırıda öldü

BELEDİYE BAŞKANI TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Baydarlı Belediye Başkanı Mustafa Asker'in yeğeni olduğu öğrenilen Furkan Torun hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bayram K.'nın tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi. Asker, yeğeni için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınlayarak, "Yeğenim Furkan Torun'u kaybettik. Defin işlemi işlemi İstanbul'da olacaktır. Saatle alakalı ilerleyen saatlerde bilgi verilecektir. Allah rahmet eylesin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Baydarlı İnceleme Bağcılar Bağcılar İstanbul Reşadiye Tokat Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (2)

XYZ:

Eline silahı kapan vurup kaçıyor ve filler sadece yemek için tepinmekle meşgul. Oysa ki canlarımızdan sorumlular ve bizi korumaya mecburlar.

1
1
yanıtYanıtla
Mesut Çakmak:

Sevgili başkanım Rabbım sabırlar versin mekanı cennet olsun inş bir an önce yakalanır suçlular

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title