Haberler

İftar saatinde bağ evinde korkunç cinayet! Şoke eden detayları ortaya çıktı

Güncelleme:

Gaziantep'te bağ evinde bir kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın detayları netleşti. Yaşanan olayda katil zanlısı babanın, tartışma sonrası oğlu Sinan Kaçan'ı öldürdükten sonra diğer oğlu Hasan Kaçan ve torunu Hakan Kaçan'ı yaraladığı ortaya çıktı. Zanlı M.K.'nin 15 yıl önce de eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü ve hapisten yeni çıktığı iddia edildi.

Dün iftar saatlerinden sonra Şahinbey ilçesine bağlı kırsal Cebeler Mahallesi'ndeki bir bağ evinde meydana gelen olayda iddiaya göre, bağ evinde aile arasında yaşanan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Bağ evi cinayetinin şok eden detayları ortaya çıktı

KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Kavga sırasında, 65 yaşındaki M.K.'nin ateşlediği silahtan çıkan kurşunların hedefi olan oğulları Sinan (37) ve Hasan Kaçan (42) ile torunu Hakan Kaçan (17) yaralandı. Babasının ateşlediği silahtan çıkan kurşunların isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 37 yaşındaki Sinan Kaçan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bağ evi cinayetinin şok eden detayları ortaya çıktı

CENAZE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ

Babası tarafından öldürülen Sinan Kaçan'ın cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumunda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Yaralanan Hasan Kaçan ile Hakan Kaçan'ın ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Bağ evi cinayetinin şok eden detayları ortaya çıktı

DAHA ÖNCE DE 2 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ

Öte yandan, bağ evinde bir kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın detayları da netleşti. Yaşanan olayda, oğlu Sinan Kaçan'ı öldürdükten sonra diğer oğlu Hasan Kaçan ve torunu Hakan Kaçan'ı yaralayan katil zanlısı M.K.'nin 15 yıl önce de eşi ve kayınbiraderini öldürdüğü, 15 yıl hapis yattıktan sonra cezaevinden yeni çıktığı iddia edildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Hasan Kaçan Gaziantep İftar 3.Sayfa Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (5)

Muhammed Ayla:

İki kişi öldürüp iki mühebbet hapis cezası alması gereken insan 15 yıl yatıp yok af yok korona deyip cezaevinden çıkarılıyor.Böyle bir sistem daha ne söylenebilir ki :)

136
5
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Kim derdiki eşek kadar adamın 15 sene yattıktan sonra yine eşeklik yapacağını devlette zaten bakım evi önüne gelene baksın

yanıt17
yanıt18
Güray Dilli :

Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmediği sürece failler , bir müddet sonra cezaevinden çıkar. Ölen öldüğüyle kalır. Ceza tedip ,terbiye , topluma yeniden kazandırma amacını taşır ama demek ki yeterli gelmemiş...

yanıt18
yanıt1
Ercan akdeniz:

laikavurpa sistemi. anayasadan ceza kanunlarına kadar herşey Avrupadan kopya

yanıt18
yanıt18
Hayri :

Ercan efendi nereden alınsaydı afganistan iran ırak somali uganda arabistan bunların yasalarımı kopyalansın

yanıt15
yanıt18
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title