Haberler

Aşırı Yağışa Dayanamayan İstinat Duvarı Çöktü

Aşırı yağışa dayanamayan istinat duvarı çöktüİSTANBUL - İl genelinde sabah saatlerinde bir anda bastıran sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar'da istinat duvarı çöktü.

Aşırı yağışa dayanamayan istinat duvarı çöktü

İSTANBUL - İl genelinde sabah saatlerinde bir anda bastıran sağanak yağmur nedeniyle Üsküdar'da istinat duvarı çöktü. Çökme nedeniyle apartmanın zemin kattaki daireleri zarar görürken olayda ölen veya yaralanan olmadı.

İstanbul Üsküdar'da sabah saatlerinde bir anda bastıran yağmur nedeniyle bir apartmanın girişinde bulunan istinat duvarı çöktü. Apartmanın giriş kapısı çöken duvar nedeniyle kapanınca apartmanda yaşayanlar balkon kapısından dışarıya çıktı. Edinilen bilgi ve iddialara göre; Sabah 09: 45 sıralarında Üsküdar Aziz Mahmut Hüdai Mahalllesi Abdiefendi Sokak'ta bulunan bir apartmanın çevresinde bulunan istinat duvarı aşırı yağış nedeniyle büyük bir gürültüyle çöktü. Çöken duvar, apartmanın birinci katında bulunan daireye zarar verirken apartmanın girişi toprak ve taşla kapandı.

Sabah saatlerinde neye uğradıklarını şaşıran apartman sakinlerin canlarını son anda kurtarırken çöken duvarın zarar verdiği dairede kalan bir genç saniye farkıyla toprak ve su altında kalmaktan kurtuldu. Apartmanın giriş kapısının kapanması nedeniyle vatandaşlar balkon kapısından dışarıya çıktı.

Olay gören Serhat Yanca, "Sabah 09: 45 sıralarında bir anda sel oldu. aşağı katta oturuyorum. Bir anda su bastı. Kaçtık. Duvar yıkıldı. Mal kaybı var ama can kaybı yok" dedi. İstinat duvarının çökmesi esnasında saniye farkıyla ölümden dönen Umut Ünal, "Salonda yatmak istemiştim. Duvar çökünce kendimi yere fırlattım. Duvar üzerime çöküyordu yoksa. Gideri açmasak su doluydu" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Üsküdar 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title