Haberler

Arnavutköy'de taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Olayın perde arkası bambaşka çıktı

Güncelleme:

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde bir kadının "Taciz etti" iddiası ortalığı karıştırdı. Vatandaşlarla tartışma yaşayan taciz şüphelisi ise kadının kocası olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu tarafların arkadaş olduğu ve bir konuda tartıştığı, bunun sonucunda ise kadının kurtulmak için taciz iddiasını ortaya attığı ortaya çıktı.

Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı'nda bir kadın, yol ortasında ağlayarak çevredekilerden yardım istedi ve tacize uğradığını söyledi.

KOCASI OLDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Çevredeki vatandaşların yardım etmeye ve sakinleştirilmeye çalıştığı esnada kendisini taciz ettiğini söylediği kişi gelerek kadının kocası olduğunu öne sürdü. Taciz şüphelisi ile vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Zaman zaman kavgaya dönen tartışma polisin araya girip tarafları karakola götürmesi ile son buldu.

KURTULMAK İÇİN TACİZ BAHANESİ ÜRETMİŞ

Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından yapılan detaylı çalışmada taciz olayının gerçeği yansıtmadığı tarafların başka bir konu yüzünden tartıştığı ve arkadaş olduğu, kadının o esnada kurtulmak için taciz bahanesi ürettiği ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

Erdem Taner:

Taciz iddiası değil ona taciz iftirası denir.İki kelime arasında fark var.Bu kadar basit bir erkeği karalamak işte.Kadınları görünce 50 mt uzaktan gidip geliyoruz işe filan.

50
0
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bazı erkekler sakatlıktan ödül almalı.bir yanlış durum araştırılır ve ona göre tedbir ne ise o uygulanır. Bazı kadınlarda aptal uyanigi oynuyor aman akıllı olun erkek kardeşlerim.

19
1
yanıtYanıtla
Fenerli :

6284 delil aranmadan esas alınan kadın iftirası ile kocayı evden kovdurma yasası zulümdür. Ölene kadar nafaka zulümdür. Çocuklar kadınlarca Delil istenmeden sığınma evine götürülerek babalara hasret bırakılması zulümdür.

16
2
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Buda ne böyle !!!erkek hakları olmalı. Erkeklere uygulanan şiddet dahada büyük .hem şerefinle oyna. Hemde iftira at. Böyle kadınım diyip dolaşmasın. Yok öyle.atin içeriye en az 2 yıl bu kadını. İki defa düşünsün. Can yakanın canı yansın.

6
4
yanıtYanıtla
Ahmet AKGÜL:

Hemen atlamayacaksınız her şeye, demekki kadında şiddet uygulayabilirmiş! Pkolojik şiddet.

6
0
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Allah kuru iftiradan korusun

3
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Gerçekten tacize uğrayan kadınların ve onlara müdahale etme gereği hisseden insanların hakkına giriyorsun. Vicdan manipülasyonu resmen.

1
0
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

...yakında kadınlar, çocuklar ve köpekleri ilahlastiracak yasalar cikarilirsa şaşırmayın....Kanun çıkarırken....Suyunu çıkarmayın...

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title