Haberler

Arnavutköy'de hafriyat kamyonları kaza yaptı: 1 yaralı

Güncelleme:

Arnavutköy'de hafriyat kamyonları kaza yaptı: 1 yaralı Arnavutköy'de denetimlerden kaçan kamyonlar ara yolda kaza yaptı Arnavutköy'de meydana gelen kazada denetimlerden kaçan 2 hafriyat kamyonu çarpıştı.

Arnavutköy'de hafriyat kamyonları kaza yaptı: 1 yaralı

Arnavutköy'de denetimlerden kaçan kamyonlar ara yolda kaza yaptı

İSTANBUL - Arnavutköy'de meydana gelen kazada denetimlerden kaçan 2 hafriyat kamyonu çarpıştı. Kazada hafriyat kamyonlarından birinin şoförü yaralandı.

Olay, bugün saat 16.15 sularında Arnavutköy Boğazköy Mahallesi Türksoy Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, hafriyat kamyonları kendi güzergahlarında yapılan denetimlere takılmamak için köy içerisine giren farklı bir yoldan seyretmeye devam etti. Köy içerisinde bulunan dar caddelerden süratle ilerleyen hafriyat kamyonları birbirleri ile çarpıştı. Olayda hafriyat kamyonu şoförlerinden Mesut Öztürk hafif yaralı şekilde Arnavutköy Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Defalarca kez set istedik kimse yapmadı, kendim yaptım onu da yıktılar

Kazanın meydana geldiği mahallede yaşayan Davut Kurt, "Kamyonlar bu yolu daha rahat geldikleri için kullanıyorlar. Çünkü öbür yolda çevirme yapılıyor. Sürekli oradaki polislerden kaçıp bu caddeyi tercih ediyorlar. 50 KMH yazan yolda çok daha hızlı gidiyorlar. Bizim burada çocuklarımız oyunlar oynuyorlar. Kaç kere gerekli belediyelerden set yapılması konusunda talepte bulunduk kimse yardımcı olmadı. Gittik kendimiz set yaptık onu da gelip kazıdılar. Biz ne yapalım biri bir şey söylesin" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Arnavutköy Boğazköy 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title