Haberler

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

Güncelleme:

İstanbul'da bir kişi, binanın girişine sığınarak dışarıya ateş açmaya başladı. Mahallede korku dolu anlar yaşanırken, olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Şüphelinin ise kendi kendine çatıştığı ve halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı.

İstanbul'da meydana gelen olayda Aziz Ç. isimli kişi binanın giriş kapısından dışarıya doğru kurşun yağdırmaya başladı. Çevrede bulunanlar korku ve panik içerisinde kaçışırken durumu polis ekiplerine haber verdi. Şüpheli kısa süre içerisinde yakalanırken, Aziz Ç.'nin, alkolün etkisiyle halüsinasyon gördüğü ve kendi kendine çatıştığı belirlendi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında Celaliye Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aldığı alkolün etkisiyle halüsinasyon gördüğü öne sürülen 38 yaşındaki Aziz Ç., bir binanın girişine sığınarak sokağa kurşun yağdırdı. Zaman zaman kapı aralığından etrafı gözetleyen şüpheli garip hareketler sergileyerek ateş etmeye devam etti. Silah seslerini duyan çevre sakinleri korku dolu anlar yaşarken durumu polis ekiplerine bildirdi.

15 ADET KOVAN, 10 ADET MERMİ ÇEKİRDEĞİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Etrafa rastgele kurşun yağdıran Aziz Ç.'yi yakalayan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde yapılan incelemelerde,15 adet kovan, 10 adet mermi çekirdeği olduğu tespit edildi. Sıkılan kurşunlardan 3'ü farklı binalara isabet etti.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

EVİNDEN MERMİ VE BIÇAK ÇIKTI

Olayda şans eseri can kaybı ve yaralı olmazken yakalan Aziz Ç. sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. Şüphelinin evinde yapılan aramada ise 88 adet tüfek ve tabanca mermisi ile 5 bıçak ele geçirildi. Aziz Ç. polis merkezindeki ilk sorgulamasında olay yerinden ayrıldıktan sonra silahı attığını ama tam olarak nereye attığını bilmediğini söyledi.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

"NE İÇTİYSE NEREYE ATEŞ ETTİĞİNİ DE BİLMİYOR"

Aziz Ç.'nin ifadesinin ardından serbest kaldığı öne sürülürken bir mahalle sakini, "Benim burada çocuklarım var parka gidiyor geliyor, eve girip çıkıyor. Videolar var içeriden sağa sola rastgele ateş ediyor. Bu normal bir şey değil, biz burada çoluk çocuğumuzu rahat bir şekilde dışarı salamayacak mıyız. Bu çocukların can güvenliği kalmamış oluyor. Yakalanıp neden salınıyor, salmışlar. Artık ne içtiyse, ne görüyorsa karşısında nereye ateş ettiğini de bilmiyor. Karşı binada kurşun izleri var, bizim binada bodruma girmiş ateş etmiş" dedi.

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

Apartmanın girişinde kendi kendine çatıştı: Halüsinasyon gördüğü ortaya çıktı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstanbul Hukuk 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (7)

Blackened:

Baya şizofren bu derhal silah ruhsatı iptal edilip tedaviye alınmalı

91
4
yanıtYanıtla
Buruc Onak:

Silah ruhsatlı değil. Yasa dışı yollarla edinilmiş.

yanıt17
yanıt1
MÜNİR VERİVER:

Sokak röportajında mikrofon tutulmayacak adamda silah var. Buna silah veren ne yapmak nereye varmak istemektedir

52
1
yanıtYanıtla
Baba Can:

Dunya nin hic bir ulkesin de bu adami salmazlar illa birinin mi olmesi gerek adam sokaga rastgele ates acacak serbest kalacak saka gibi ya bu nasil kafa hakimler de o yoldan gecebilir herhangi birisi de olebilir serbest birakma gerekcesi ne acaba ? Ya bir turlu aklim almiyor beynim dumur oldu saka gibi

30
1
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

10 mermiden birini kafana sıksaydın ya

29
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Nihal Atsız demiş ki; Bu ülke ruh hastalarıyla, zekası gerilerle, delilerle doludur.

14
2
yanıtYanıtla
Siyah İnci:

Orada ya vatandaşa gelseydi mermi sigara taşır gibi silah taşıyor millet nerden buluyor bu cesareti

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title