Haberler

Antalya Tır'la Çarpışan Ambulansta 3 Sağlık Görevlisi Yaralandı

Antalya'nın Finike ilçesinde yeni doğan hasta bebeği taşıyan ambulansın Tır'la çarpıştığı kazada 3 sağlık görevlisi yaralandı.

Antalya'nın Finike ilçesinde yeni doğan hasta bebeği taşıyan ambulansın Tır'la çarpıştığı kazada 3 sağlık görevlisi yaralandı. Finike'yi anayola bağlanan Hasyurt kavşağında dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada, Yunus Yavuz'un kullandığı sebze yüklü 61 K 13941 plakalı Tır, Kumluca yönüne dönüş yaparken, Finike'den Kumluca'ya yeni doğan bebek hasta taşıyan Mehmet Fatih Hankulu'nun kullandığı 07 ELS 25 plakalı özel bir hastaneye ait ambulansla çarpıştı. Çarpmanın şiddetiyle savrulan ambulans yaklaşık 100 metre sonra yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ambulans şoförü Mehmet Fatih Hankulu ile sağlık görevlileri Birkan Karademir ve Emine Büşra Kara yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ekiplerin müdahalesinin ardından Finike Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, ambulansta kuvöz içinde taşınan ve solunuma bağlı rahatsılığı bulunan 18 günlük Yusuf Tolga Karakuş ise olay yerine gelen başka bir ambulansla Kumluca'daki özel hastaneye sevk edildi. Bebeğin kazadan yara almadan kurtulduğu ve kendi rahatsızlığı nedeniyle Kumluca'daki hastanede yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title