Haberler

3 aylık bebeğini döverek katleden cani baba, cezaevinde çarşafla ranzaya asılı halde ölü bulundu

Güncelleme:

Antalya'da karısıyla tartıştıktan sonra 3 aylık bebeğini darbederek öldüren Mustafa G. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Cani baba bu sabah, koğuşunda çarşafla ranzaya asılı halde ölü bulundu.

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Orta Mahallesi 1071 sokaktaki bir apartman dairesinde 16 Kasım 2021 tarihinde meydana gelen olayda, Beyza Topçu ile Mustafa G. arasında kira parası yüzünden tartışma çıktı.

3 AYLIK KIZINI KATLETTİ

İddiaya göre tartışmada Mustafa G., önce Beyza Topçu'yu ardından gürültüye uyanan 3 aylık kızı Elif Ada Topçu'yu darbetti. Çocuğunun hareketsiz olduğunu fark eden anne durumu akrabalarına ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İlk müdahalesi evde yapılan bebek, hastaneye kaldırıldığı sırada hayatını kaybetti.

3 ay bebeğini döverek katleden cani baba, cezaevinde çarşafla ranzaya asılı halde ölü bulundu

CANİ BABA TUTUKLANDI

Anne Beyza Topçu, yaşananların ardından polis merkezine giderek baba Mustafa G'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Mustafa G, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOĞUŞUNDA ÇARŞAFLA RANZAYA ASILI BULUNDU

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Mustafa G., bu sabah koğuşuna giren görevliler tarafından çarşafla ranzaya asılı halde bulundu. Yapılan incelemede Mustafa G.'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Mustafa G'nin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Elif Ada Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir?
500

Yorumlar (22)

bekir yapici:

DARISI DIGER 2,5 AYLIK COCUGUNU DÖVEN PISIKOPATIN BASINA DIYELIM;

356
14
yanıtYanıtla
juzen sari:

dayak atısınlar ortada ölüm yok adelat olmaz o zaman

yanıt0
yanıt4
Çınar Saraç:

İçerde hallediyorlar diğer mahkumlar sağolsun

310
19
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Üç aylık bebeğin sahibi yok mu zannettin, git şimdi hesabı ver verebilirsen ..

141
1
yanıtYanıtla
Barış Yalman:

Kamu vicdanı.

127
4
yanıtYanıtla
ali aydemir :

Musa'ya yoldaşlık eden Hızır, masum bir çocuğu öldürür(Kehf suresi 74). Musa bu duruma tepki gösterir. Olayın gerekçesi ise Kehf 80 ile açıklanır:"Onun ebeveyni mümin kimseler idi. Bu çocuğun ileride onları azgınlığa ve küfre sürüklemesinden korktuk." Bütün bu yaşananlar Yüce Allah'ın izniyle gerçekleşmiş olsa da, çocuğa üzüldüm. Mekanı cennet olsun.

6
120
yanıtYanıtla
burak yıldırım:

yaw bu ne kokuşmuş bi düşunce tarzı. O yuce Ayeti Kerimeler ile asla alakası yok bu olayın. Senin gibiler yuzünden millet dinden imandan soğuyor. Yarım Imam imandan eder hesabisin tam. Hiçbir bebeğin oldurülmesini hicbir inanç sistemi hoşgormez. Aksine şiddetle kınar, yasaklar. Yuce dinimiz İslam da böyle bi olayı sadece lanetler.

yanıt108
yanıt1
Furkan Beşen:

Yuh be ulan bu nasıl bir benzetme

yanıt4
yanıt0
FAKIR VATANDAS:

ateşi bol ve sürekli olsun.ışıklar içinde (cehennem ateşinin ışıkları) hep kalsın.

97
3
yanıtYanıtla
Muhammed Yaşasın:

Kolay değil bu azap ile yaşamak. Anneye ve akrbalarına allah sabır versin. Ama yorum yazanlar okadar acımasız ve empati yapmadan yazmış ki, anlamak mümkün değil.. Sizin haddinizemi bu adamın akibetine racon kesmek.

13
83
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title