Haberler

Ankara'da bin 158 aranan kişi yakalandı

Güncelleme:

Ankara'da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan bin 158 kişi yakalandı. Operasyonlar sonucunda aralarında ağır cezalarla aranan kişilerin de bulunduğu toplam bin 158 kişi gözaltına alındı.

Ankara'da polis ve jandarma ekiplerince il genelinde yapılan operasyonlarda çeşitli suçlardan aranan bin 158 kişi yakalandı.

Ankara Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ankara genelinde 5-18 Nisan tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 21, 5 ve 10 yıl arası hapis cezası olan 54, 5 yıla kadar hapis cezası olan 343 ve ifadeye yönelik aranan 737 kişi olmak üzere toplam bin 158 kişi yakalandı" ifadelerine yer verildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Ankara Güvenlik Suç Operasyon 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title