Haberler

Ambulansla karlı zeminde drift! İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlattı

Güncelleme:

Hakkari'den Van'a hasta götüren ambulans sürücüsü, dönüş yolunda drift yaparken cep telefonuyla görüntülendi. Tepki çeken görüntüler sonrası Van İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görevli ambulans, Van'a yaptığı sevk dönüşü karlı zeminde drift yapması cep telefonuyla görüntülendi. Görüntüler sonrası harekete geçen Van İl Sağlık Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Bir televizyon kanalında "Drift yapmayan bir ambulans kalmıştı" başlıklı video sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Olay sonrası harekete geçen Van İl Sağlık Müdürlüğü, konuyla ilgili bir açıklama yaparak drift yapan ambulans görüntülerinin incelemeye alındığını duyurdu.

İşte o açıklama;

"Yapılan ön incelemeye göre görüntüler Van'da çekilmiş olup, iddia edilen ambulansın Hakkari iline bağlı olduğu tespit edilmiştir. Gerekli soruşturmanın başlatılması için Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü ile koordine sağlanmıştır.

Ambulans, Hakkari 112'ye bağlı Şemdinli ekibi, 24 Ocak 2020 tarihinde Van iline hasta getirmiş olup sevk dönüşünde 30 AB 531 plakalı ambulansın saat 11.13-11.18 aralığında Van'ın Başkale ilçesiyle Hakkari sınırı civarı ambulansla uygunsuz hareketlerde bulunulduğu tespit edilmiştir.

Söz konusu durumun Van 112 ekipleri ve ambulanslarıyla ilgisi bulunmamaktadır. Söz konusu olayla ilgili Sağlık Bakanlığımız talimatıyla Hakkari İl Sağlık Müdürlüğünce inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şemdinli Hakkari 3. Sayfa Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (23)

KARAYEL:

EVET DOĞRU DEĞİL. . FAKAT EĞİTİM AMAÇLI DA BUNU YAPMIŞ OLABİLİR KENDİSİNİ TEST ETMİŞ OLABİLİR BAŞINA BÖYLE DÖNMESİ GEREKEN BİR YER ÇIKABİLİR DİYE. . SORMAK LAZIM KENDİSİNE. .

22
29
yanıtYanıtla
BİLMİİYORSAN ÖĞREN:

EĞİTİM, EĞİTİM ALANINDA İŞİN UZMANI İLE OLUR ÖĞRETİLİR. . .

yanıt11
yanıt1
harun:

he he eminim öyledir. :)

yanıt2
yanıt2
ABECE:

devletten habersiz yapıyorsun ve test öyle mi. . .

yanıt18
yanıt4
KASAP KEMAL:

Gerizekalı karayel, bu çapsız psikopat şöför yoksa senin aileden akrabanmıdır. ?

yanıt18
yanıt8
VATANDAŞ:

Devlet kurumları, neden böyle önelli kurumlara aday olanları psiko testlerden geçirmiyor. Neden kişklik kontrolleri yaptırıp araştırmıyor. Asıl bu noktayıda sorgulamak lazım. Ambulans gibi hasta taşıyan bir araca bu tür zaafları olan insanlar nasıl kabûl ediliyorlar ? Kurumlara işçi alımları ciddi titizlikle ve yeniden yapılanmayla olsun.

20
3
yanıtYanıtla
babamız laiklik:

neden biliyor musun sevgili kardeşim devlet kurumlarına dayıoğulları dolduruluyorda ondan. Zaten herkes herkesin akrabası dayısı yeğeni amcası amcaoğlu, sen kardeşini işe alırken sınava teste tabi tutar mısın uyanın artık uyanın. . .

yanıt17
yanıt5
q:

bu haber gösteriyor ki İnsan, talihsizlikten ve mutsuzluktan değil, akılsızlıktan korkmalıdır.

13
1
yanıtYanıtla
ankara:

senide buluruz koçum

10
0
yanıtYanıtla
bosniac:

Helal olsun şöför gayet tecrübeli, bu hareketi yapamayanı almazdım ambulans şöförlüğüne. . . İleri sürüş tekniklerine hakim değilse anaokulu servisi çekebillir.

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title