Haberler

Amasya'da Fırtına Çatıları Uçurdu, Vatandaşlar Korku Yaşadı

Güncelleme:

Amasya'nın Suluova ilçesinde etkili olan fırtına, çatıları uçurdu ve vatandaşlar deprem sanarak korku yaşadı. Polis ve itfaiye ekipleri alarma geçti, elektrikler kesildi.

Amasya'nın Suluova ilçesinde yağışın ardından etkili olan fırtına çatıları uçurdu. Vatandaşlar kopan çatıların çıkardığı sesi deprem sanıp korku yaşadı. Polis ve itfaiye ekiplerinin alarma geçtiği ilçede bir süreliğine elektrikler de kesildi.

Cumhuriyet Mahallesi Kırım Sokak'ta etkili olan fırtına nedeniyle, park halindeki aracın üstüne bir binanın çatısından kopan saç ve kereste parçaları düştü. Deprem olduğunu sanıp sokağa çıkan Burhan Şahiner, "Rüzgarın şiddetiyle gümleme sesi duyduk. Deprem oldu sandık. Dışarı kendimizi zor attık" dedi.

Bir otomobilin hasar gördüğünü belirten mahalle muhtarı Taner Öztürk, "Misafir bir uzman çavuş arkadaşımızın aracının üzerine çatı uçtu. Hasar gören araçta şans eseri kimse yoktu" diye konuştu.

Yenidoğan Mahallesi'nde uçan çatı parçaları bir bahçedeki ekmek fırınında hasara yol açtı. Hatice Korkmazer yeni yaptırdıkları fırının kullanılmaz hale gelmesine çok üzüldüğünü söyledi. Mustafa Korkmazer de, "Bahçede çalışıyordum birden lastik patlaması gibi şiddetli ses geldi" şeklinde konuştu. - AMASYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suluova Fırtına İtfaiye Amasya Deprem Güvenlik Hava Durumu Yerel Haberler Doğal Afetler 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ömer 55. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 6-7 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Selahaddin Eyyubi 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title