Haberler

Alpu'da sağanak yağış ve dolu, bayram sevincinin önüne geçti

Güncelleme:

Alpu'da sağanak yağış ve dolu, bayram sevincinin önüne geçti Eskişehir'in genelinde etkisini gösteren sağanak yağış sonucu Alpu İlçesi'nde hayat adeta durma noktasına geldi.

Alpu'da sağanak yağış ve dolu, bayram sevincinin önüne geçti

ESKİŞEHİR - Eskişehir'in genelinde etkisini gösteren sağanak yağış sonucu Alpu İlçesi'nde hayat adeta durma noktasına geldi. Trafiğe kapanan bağlantı yolları ve bazı evlerde oluşan maddi hasar, vatandaşın bayram sevincini kursağında bıraktı.

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Eskişehir genelinde etkisini gösteren sağanak yağış adeta hayatı felç etti. Özellikle Alpu İlçesi'nde yoğun şekilde etkisini gösteren sağanak yağış, zaman zaman yerini dolu yağışına bıraktı.

Alpu'nun Ağaçhisar Mahallesi'ne bağlanan yol, sel nedeniyle bir süre trafiğe kapalı kaldı. Sel nedeniyle mahsur kalan 25 araç, ekiplerin çalışmaları sonucu açılan yoldan kontrollü şekilde tekrar ilerlemeye başladı. Alpu ile Mihalıççık ilçeleri arasındaki karayolu ise 3-4 farklı noktadan sel sularına teslim olurken yol trafiğe kapandı.

Büğdüz Mahallesi'nde ikamet eden Ali Osman Ç.'nin evini basan sel suları, maddi hasara neden oldu. Eve intikal eden AFAD ekiplerinin çalışmaları ile sel sularını boşaltmak için çalışma başlatıldı. Bozan Mahallesi'nde bulunan bir tarladaki bakaranın ise çatısı uçtu. Olay sonucu barakada maddi hasar meydana geldi.

Sağanak yağmur ve dolu yağışının etkisi altına aldığı Alpu İlçesi'nde bayram sevinci vatandaşın kursağında kalırken, AFAD, Karayolları ve belediye ekiplerinin ilçe genelinde çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Karayollarında yaşanan sel vatandaşların cep telefonu kameraları ile kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Eskişehir Hisarcık Alpu 3. Sayfa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title