Haberler

Alanya'da Araçtan Ateş Açan Kişi Tutuklandı

Güncelleme:

Alanya ilçesinde bir araçtan tabanca ile havaya ateş açılması sonucu genel güvenlik tehlikeye sokuldu. Şüpheliler yakalandı ve yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Tutuklama kararı verildi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde araçtan tabanca ile havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan 1 kişi tutuklandı.

Alanya ilçesi Çarşı Mahallesi Kale Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir iş yeri önünde, bir araçtan tabanca ile havaya ateş açıldı. İhbarın ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 9 milimetre çapında boş kovan buldu. Kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu şüphelilerinin H.K. ve C.K. olduğu tespit edildi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla adresleri tespit edilen şüpheliler yakalandı. Şahıslara ait ev, araç ve işyerinde yapılan aramalarda ise 3 ruhsatsız tabanca, 25 fişek ile 3 boş kovan ele geçirildi.

Savcılığa sevk edilen şüphelilerden C. K., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alanya Tutuklama Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title