Haberler

Hayvanat bahçesinde kafesinden çıkardığı ala geyiği tüfekle öldüren şahsa rekor ceza

Güncelleme:

Zonguldak'ta bir fabrikaya ait hayvanat bahçesinde bulunan ala geyiği kafesinden çıkarıp tüfekle öldürdükten sonra çalan 2 fail tutuklandı. Mahkeme, geyiği vurduğunu itiraf eden M.B.'ye 61 bin 370 TL para cezası kesti.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesindeki seramik fabrikasına ait hayvanat bahçesinde yaşanan olayda, hayvanat bahçesinde bulunan alageyik, gece saatlerinde kafesinden çıkarılıp av tüfeği ile vurularak araçla götürülmüş, bakıcıların olayı fark etmesinin ardından jandarma ekiplerine haber verilmişti.

TEKNİK TAKİPLE FAİLLER YAKALANMIŞTI

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığınca, meydana gelen olayın aydınlatılması ve faillerin yakalanması için başlatılan çalışmalarda JASAT (Jandarma Dedektifleri) ve Gökçebey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan saha çalışmaları ve teknik takipler neticesinde olayda kullanılan araç ve olayı gerçekleştiren C.A. (57) ve M.B.(48) ekiplerce tespit edilmişti.

Hayvanat bahçesinden ala geyik çalan şahsa rekor ceza

61 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Yakalanarak gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutulandı. Tutuklu bulunan şahıslardan M.B. alageyiği vurduğunu itiraf etti. Zonguldak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerince şahsa 61 bin 370 TL para cezası kesildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Jandarma Hisarcık Gökçebey Haberler

500

Yorumlar (5)

Osmanlı:

Para cezası kessen ne olacak ödeniyor mu? ondan haber vereceksin, Gölde defalarca usulsüz balık avından 1 kişiye 100 bin tl üzeri ceza kesilmiş o kişi hala aynı şeye devam ediyor, göllerde büyük balık nesli tükeniyor, dağlarda keklik bıldırcın nesli bitti sayılır. Yasaklara uymayanlara hapis cezası vereceksin. . .

13
0
yanıtYanıtla
mehmet:

şimdi 61 bin tl rekor olsa ne olacak. Ülkemizde buna benzer birçok canlının nesli tükenmekte onu bırak adam hayvanın barındırıldığı kafesten çıkarıp öldürüyor. Yani yaptığı resmen vatan hainliği.

3
2
yanıtYanıtla
halk:

sen vatan haini kime denir öğren .

yanıt1
yanıt0
Ali Gerçek:

Manyak bunlar.Akıl hastanesine kapatın.

0
0
yanıtYanıtla
ahmet:

milletin tamamına ait bir eşyayı çalan veya bir canlıyı öldüren vatan hainidir. vatanı satmaktan farkı yoktur. o hayvanı vuran hayvanoğlu hayvana beşyüzbin lira ceza verilmeli, ödeyemediği takdirde otuz yıl taş ocağında çalıştırılmalıdır. hapis bunlara mükafat olur. arabalarıda ellerinden alınmalıdır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title