Haberler

Çatılar uçtu, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

Güncelleme:

Türkiye'nin birçok ilinde sağanak yağış ve fırtına etkili oldu. İzmir ve Marmaris'te hortum oluştu. Antalya'da dev dalgaların arasında kalan genç, son anda kurtarıldı. Başkent Ankara'da ise fırtınanın etkisiyle bir apartmanın çatısı uçtu, etrafa saçılan malzemeler 4 otomobilde hasara neden oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 45 il için sarı kodlu uyarısı sonrası, çok sayıda ilde sağanak yağış ve fırtına etkisi görüldü.

ENERJİ NAKİL HATLARINDA PATLAMA

Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik kesintisi yaşandı.

Ağlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

İZMİR'DE DEV HORTUM

Sağanak yağıştan sabahın ilk saatlerinde İzmir de nasibini aldı. Kentte kapalı hava ve aralıklarla hafif yağmur sürerken, Foça'nın Yenifoça Mahallesi açıklarında dev bir hortum oluştuğu görüldü. Vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenen hortum, bir süre sonra karaya ulaşmadan kayboldu.

Ağlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

HORTUM BELEDİYE BİRİMLERİNİ VURDU

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece başlayan ve bugün sabaha karşı etkisini gösteren fırtınanın ardından çıkan hortum sebebiyle Marmaris Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin birimlerinde hasar meydana geldi.

Ağlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

DEV DALGALARIN ARASINDA CAN PAZARI

Antalya'da ise boyu 4 metreye kadar çıkan dev dalgaların bulunduğu sahilde denize giren 19 yaşındaki genç, boğulmak üzereyken dalış eğitmeninin çabası ve deniz polisinin yolladığı insansız cankurtaran robotuyla kurtarıldı.

Ağlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

OTOMOBİLİN ÜZERİNE AĞAÇ DEVRİLDİ

Kırıkkale'de Ziya Gökalp Caddesi'nde şiddetli rüzgarın etkisiyle park halindeki bir otomobilin üzerine ağaç devrildi. Otomobilde hasar meydana geldi ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek ağacı keserek yolu trafiğe açtı.

Ağlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

ERDEK'TE BİRÇOK EV SU ALTINDA KALDI

Balıkesir'in Erdek ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlar, derenin debisinin yükselmesine ve su baskınlarına yol açtı. Doğanlar ve Ormanlı mahallelerinde birçok ev su altında kaldı. Müdahale çalışmaları devam ediyor.

Ağaçlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

BAŞKENT'TE OTOMOBİLERİN ÜZERİNE ÇATI UÇTU

Ankara genelinde de sağanak ve fırtına etkili oldu. Keçiören ilçesi Bademlik Mahallesi'nde fırtınanın etkisiyle bir apartmanın çatısı uçtu, etrafa saçılan malzemeler park halindeki 4 otomobilde hasara neden oldu.

Ağaçlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

Ağaçlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

Ağaçlar yerinden söküldü, dev hortumlar çıktı! Çok sayıda il fırtınaya teslim

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kırıkkale Marmaris Türkiye Fırtına Antalya İzmir Hava Durumu Doğa 3.Sayfa Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

Halil Yarbaşı:

Bunlar daha iyi günler azgın toplumları seller depremler savaşlar açlık sefillik ıslah eder dünyada bir çok ülkede insanlar tek öğün yemek bulabiliyorken hallerine şükretmeyen Türk halkına belalar musibetler yağmur gibi yağacak

75
70
yanıtYanıtla
Spectrum:

Küresel ısınma, buzulların erimesi, endüstriyel tarımlar, ormanlık alanların yok edilmesi, insanların ne yazık ki bitmek bilmeyen aç gözlülüğü doğayı mahvediyor. Senin kafa bi kaç yüz yıl geriden geliyor, azgınlık falan doğanın umrunda değil emin ol

yanıt32
yanıt29
Mehmet YILMAZ:

Hadi oradan, o zaman Amerika ve Avrupa haritadan silinmeliydi. Bir de utanmadan Türk halkı diyor. Allah tan sen arapsın da sana bir şey olmayacak.

yanıt1
yanıt0
Hasan Sabri Tüçel:

Evet başımızdaki Din Ticareti yapanlar, Tarikatlar ve cemaatlerdeki çıkar kavgaları, insanı sömürenler, kul hakkı yiyenler oldukça daha çok musibetler bizi bulacaktır.

yanıt31
yanıt22
Yusuf Zuleyha:

Çankiri il degilmi nasil haber yapiyorsunuz ya koskoca caminin minaresi devrildi haberlerde gecmemissiniz

30
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Sormazlarmı adama niye evini korumadın diye sonrada düşünülmeezmı ya yoksa diye ufaktan :))

yanıt4
yanıt18
Yasef Behar:

Dubay dan gelen felaket

9
4
yanıtYanıtla
Seko Seko:

Dubai yapay yagmur üretti ve dubai yi sel götürdü doganın dengesini bozuyorlar adamlar yapay rüzgar yagmur üretiyor dünyada düzen içinde olan herşeyi bozarak dünyayı kaçınılmaz sona itiyorlar

yanıt27
yanıt4
Evvab:

he bunıda dubayinin üzetine arın. lan bunu yapan Amerikan şirketi. isteyen ülke parasını veriyor kullanıyor. sıkıntı yağmurun nereye ne miktarda düşeceğine hükmede miyorlar. birileri tanrıcılık oynamaya çalıştılça dünya kıyamete bir adım daha yaklaşıyor. robotlar suni yağmurlar. suni depremler. GDO su bozulmuş gıdalar sunı etler vs vs. bunların arkasında kendini dünyanın tanrısı zanneden kesimler var. kimse bunlara dur demiyor.

yanıt14
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title