Haberler

Adliye önünde sanık tarafından darp edildi, bilekliği çalındı

Güncelleme:

İstanbul Adalet Sarayı Ek Hizmet Binası önünde, 40 milyon TL dolandırıldığını iddia eden müşteki ile sanık birbirlerine girdi. Sanık tarafından darp edilen müştekinin yere düşen 7 bin dolar değerindeki bilekliği, bir diğer sanık tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Hem adliye önünde sanık tarafından darp edildi, hem de bilekliği çalındı

Darp ettiği müştekinin 7 bin dolar değerinde bilekliğini çaldı

İSTANBUL - İstanbul Adalet Sarayı Ek Hizmet Binası önünde, 40 milyon TL dolandırıldığını iddia eden müşteki ile sanık birbirlerine girdi. Sanık tarafından darp edilen müştekinin yere düşen 7 bin dolar değerindeki bilekliği, bir diğer sanık tarafından çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, İstanbul Adalet Sarayı Ek Hizmet Binası'nda 26 Ekim 2023 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, 40 milyon TL dolandırılan müşteki Sefa Ö., duruşmayı beklerken sanık Şeref Y. tarafından darp edildi. Tartışma esnasında Sefa Ö.'ye ait 7 bin dolarlık bileklik yere düştü. Durumu fark eden diğer sanık Muhammet Ö. ise bilekliği yerden alarak cebine koydu. Bilekliğinin kaybolduğunu anlayan Sefa Ö., güvenlik görevlilerine ihbarda bulundu. Güvenlik kamera görüntüsünün izlenmesinin ardından kayıp bilekliğin sanık Muhammet Ö.'de olduğu anlaşıldı. Muhammet Ö. cebinden çıkarttığı bilekliği yanına gelen güvenlik görevlisine teslim etti. Bileklik güvenlik görevlileri tarafından sahibine teslim edildi. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Hırsızlık Adliye 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title