Haberler

Adıyaman'da Suriye uyruklu şahıs, kendisine kimlik soran bekçiye biber gazı sıktı

Güncelleme:

Adıyaman'da Suriyeli uyruklu bir kişi, kendisine kimlik soran mahalle bekçisine biber gazı sıkarak olay yerinden kaçtı. Bekçinin takviye istemesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı.

Adıyaman'da, kendisine kimlik soran mahalle bekçisine biber gazı sıkarak kaçan Suriye uyruklu Abdullah E, polis ekiplerince yakalandı.

Olay, gece saatlerinde Mara Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta devriye görevi yapan mahalle bekçisi, iddiaya göre durumundan şüphelendiği Suriye uyruklu Abdullah E.'yi durdurarak kimlik sordu.

BİBER GAZI SIKIP KAÇMAYA BAŞLADI

Kimlik göstermeyi reddeden Abdullah E, bekçiye biber gazı sıkarak kaçmaya başladı. Bekçinin takviye ekip istemesi ile olay yerine gelen polis ekipleri çevrede yaptığı incelemenin ardından Abdullah E.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (34)

Kargacı:

Besle Kargayı, Oysun Gözünü!

97
7
yanıtYanıtla
haylaz:

yazıklar olsun yediği kaba pislemeyi alışkanlık yapan hainler gitsinler artık

81
6
yanıtYanıtla
CEM:

Daha bu iyi günlerimiz. Bu herif biber gazı taşıyacak zihniyette ise demekki Türkiyeye zevk için gelmiş demektir. Uyanın artık

58
7
yanıtYanıtla
Yılmaz şahin:

Gönderin artık bunları benim bekçime polisime yapılan yanlış hepimize yapılmış demektir burda bu hareketi yapanlar gitsin memleketini savunsun

50
9
yanıtYanıtla
haydarr:

onları halk çoktan gönderecekte iktidar onları koruyor

yanıt11
yanıt2
Yaşar GÜNDEMİR:

Bunlara ekmek vermiyeceksin iş vermeyeceksin defolup giderler

36
5
yanıtYanıtla
Ensar:

Onlar muhacir yardim elini uzatki Allah sana merhamet etsin

yanıt11
yanıt51
TÜRK:

ENSAR KARDEŞİM, YARDIM ELİNİ UZATANA BİBER GAZIYLAMI KARŞILK VERİLİR, BU ŞAHSA KİMLİK SORULAMAZMI, CEVABINIZI ACİLEN BEKLİYORUM. ACİTASYONLA CEVAP VERMEYİN MANTIKLI CEVAP VERİN

yanıt0
yanıt0
coni:

sinir disi etmeyen Allahtan bulsun !

27
4
yanıtYanıtla
Ökkeş:

Amiiin !

yanıt0
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title