Haberler

Furkan Nesli Derneği'nde 2 kişiyi bıçaklayan kadından tehdit: Bana baş kaldıranın başını keserim

Güncelleme:

Adana'da Furkan Nesli Derneği'nde 2 kadını bıçaklayan saldırgan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırgan adliyeye sevki sırasında, 'Bana baş kaldıran adamın başını keserim' diyerek tehditler savurdu.

Adana'da 2 kişiyi bıçaklayan kadın saldırgan polis tarafından yakalandıktan sonra adliyeye sek edilirken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Bana baş kaldıranın, başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım" dedi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Abidinpaşa Caddesi'ndeki Furkan Nesli Derneği'nde 17 Nisan günü meydana geldi. İddiaya göre derneğe giden 24 yaşındaki Betül A., Sevda S. ve Hatice K.'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine adrese gelen Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı devriye ekipleri, saldırganı suç aleti bıçakla birlikte yakaladı. Yaralılar ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Furkan Nesli Derneği'nde 2 kişiyi bıçaklayan kadından hayrete düşüren sözler: Bana baş kaldıranın başını keserim

"BANA DELİ DEDİKLERİ İÇİN KENDİMİ KAYBETTİM"

Polis merkezine götürülen Betül A. ifadesinde, "Sosyal medyadan dernek üyeleri ile görüştüm. Beni derneğe çağırdılar. Derneğe girmek istedim. Beni kapıda görünce 'bu kadın deli, açmayın' dediler. Bu söze çok sinirlendim ve kendimi kaybettim. Tepki gösterince dışarı çıktılar, kendimi korumak için bıçağı rastgele savurdum. Birini yaralayıp, yaralamadığımı hatırlamıyorum" diye konuştu.

Furkan Nesli Derneği'nde 2 kişiyi bıçaklayan kadından hayrete düşüren sözler: Bana baş kaldıranın başını keserim

ADLİYEYE SEVK EDİLİRKEN TEHDİTLER SAVURDU

Betül A. ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, "Ben Semra Kuytul'un peşini bırakmayacağım. Bana baş kaldıran adamın başını keserim. Peşlerini bırakmayacağım." dedi. Adliyeye sevk edilen Betül A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Furkan Nesli Derneği'nde 2 kişiyi bıçaklayan kadından hayrete düşüren sözler: Bana baş kaldıranın başını keserim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adana Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Şuursuz Pokemon:

Akıllı olmadığı kesin. Normal hiç değil. Kadın haklıymış kapıyı açtırmamakta.

27
1
yanıtYanıtla
Doğuş:

Sanki İçerideki çok akıllı.

yanıt4
yanıt11
Alperen:

Doğuş en azın laiklik pasaportu yaşıyan herkese geçiş önceliği tanıyan inip binenin sayısının belli olmadığı seni dünyaya getirenden akıllıdırlar.

yanıt3
yanıt3
Alperen:

Bakıyorumda polis memurları suçlunun yanında çok zayıf kalıyorlar kadın istese ikisinide alt eder bu tür görevlere memur alımı yapılırken biraz daha seçici olunmalı manken değil her türlü suçluyla gerektiğinde zor kullanarak mücadele edebilecek güçlü olacak memur alımı yapıyorsunuz heybetli olmalı yüzüne bakınca suçlu korkmalı ama hiçbiri yok.

22
1
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Şimdi cezaevinde kadınlık yapmak sırası sende Delikanlısın baş kesersin ya Kes bakalım kim kimi kesecek

4
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

GENE ADANA GENE ADANA !!! SASIRDIKMI ? TABIIKI HAYIR.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title