Haberler

Adana'da bir kadın, kapısı açık seyreden otobüsten düştü

Güncelleme:

Adana'nın merkez Sarıçam ilçesinde, kapısı açık seyreden otobüsten düşen kadın ağır yaralandı. Kadının yola düşme anı araç içi güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Adana'da kapısı açık seyreden otobüsten düşen kadın ağır yaralanırken o anlar ise saniye saniye kameraya yansıdı.

OTOBÜSTEN İNMEK İSTERKEN AÇIK KAPIDAN YOLA DÜŞTÜ

Merkez Sarıçam ilçesinde, Balcalı Mahallesi Güney Kampüs Yolu'nda, Vedat K. idaresinde kapısı açık ilerleyen yolcu otobüsünden inmek isteyen Hatice S. dengesini kaybederek düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Adana'da bir kadın, kapısı açık seyreden otobüsten düştü

KADININ DURUMU AĞIR

Yaralanan Hatice S, sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana'da bir kadın, kapısı açık seyreden otobüsten düştü

SEYİR HALİNDEYKEN BİR DE SİGARA İÇTİ

Kadının yola düşme anı araç içi güvenlik kamerasınca kaydedildi. Seyir halindeyken şoförün sigara içmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güvenlik Kamerası Sarıçam Adana Adana Trafik Kaza 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Murat Celik:

Böylesi şoförleri trafikten men edeceksin kardeşim

104
1
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Ya tamam şoför hatalı anladık sigarada içiyor kesilsin cezası. Ama ablamda o hızda giden bir araçta en önde ayakta bile duramayacak durumda hiç bir yere tutunmadan kalkmak nedir. Ben bile temkinli davranırım bu yaşta nasıl iş bu.

19
33
yanıtYanıtla
Calavera null:

Ayakta yolculuk yapan napsin madem. Kadin kartinibaradi buldu kartini okumak istedi. Kapi kapali olsa en fazla merdivene düşerdi kendine gülerdi.

yanıt20
yanıt1
Ayhan Yavuz:

kapı açık gidilir mi

36
0
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Kardeş haklısın gidilmez. Adanada yaşayan biri olarak bu halk otobüslerinde kapı sıcak aylarda açılıyor genellikle. Doğrumu yanlış bence de. Kazazede hanımefendi de hiç düşmeyecek gibi bir durum yok dikkatli izlersen, zaten kapı kapalı olsada o boşluğa düşecekmiş. İnşallah sağlığına kavuşur her iki taraf içinde hayırlısını dileyelim.

yanıt10
yanıt2
ByOğuz Aralaşmak:

Evet şoför hatalı ancak insanlar da acelelikten başlarına bu işler geliyor kapıyı durup açsa şoförün suratına bakıyorlar Tabii şoför hatalı burada

7
0
yanıtYanıtla
Vural Akbıyık:

otobüsten inmek isterken mi düştü? bence kartını okutmak için ön tarafa gidiyor gibi ama yinede sen bilirsin...

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title