Haberler

Başıboş köpeklerin saldırdığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Güncelleme:

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Talihsiz kadının cansız bedeni parçalanmış olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde tarlada soğan başağı toplayan yaşlı kadın, başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde hayatını kaybetti.

20 DAKİKA BOYUNCA KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı köyünde sabah saatlerinde 72 yaşındaki Şerife Arısan iddiaya göre soğan başağı toplamak için tarlaya gitti. Bir süre sonra başıboş köpekler Arısan'a saldırdı. Köpeklerden kaçamayan yaşlı kadın, yaklaşık 20 dakika boyunca saldırıya maruz kaldı.

PARÇALANMIŞ HALDE BULUNDU

Tarla sahibi tarafından parçalanmış halde bulunan Şerife Arısan'ın cansız bedeni, olay yerine gelen ambulansla önce İmamoğlu Devlet Hastanesi morguna, ardından da Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Başıboş köpeklerin saldırdığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İmamoğlu Adana Hayvan Hakları Güvenlik 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

500

Yorumlar (21)

Marko Apostolidis:

fanatik hayvanseverler kadının cenaze masrafını öder ve geride kalana nafaka bağlarlar...

641
34
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

He bir de ayrıca ne işi vardı yaşlı kadının orada derler.

yanıt61
yanıt2
Cumali İnan:

Yeter artık bir el atın şu işe ya. Mağara devrinde bu kadar insan parçalanmamıştır vahşi hayvanlar. Ya neye dönderdiniz memleketi ya.

557
22
yanıtYanıtla
hayrettin ozkan:

öyle değil. Şimdi kadını suçlayacaklar "Orda ne işi vardı diye".

437
18
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

heya... tarlanın etrafını ve oraya giden yolu dikenli tel ile cevurecekti ama çevirmemiş.... günün birinde belediye beni suçladı, dediki "komşu hayvanını başı boş bırakabilir ve hayvandan şikayetçide değil... şikayetçi olan sensin öyleyse arszinini dikenli tel ile çevireceksin girmesin diye".... vay be... komşu cama taş atsa demek fatura bana ait, öyleya pencere onun değil neden camı ödesin? dimi? (değilmi?)

yanıt130
yanıt10
hüseyin:

Tabi ki hayvanların yaşam hakkı var. Ne var yani hayvanların saldırısı sonucu birkaç insan ölmüş. İnsandan bizde çok var ölsün.Bir şey olmaz. Bizim insanımızda da kabahat var. Sorunu çözmesi gerekenler kulağının üstüne yatıyorlarsa, gemi azıya alıp, av tüfeği ile köpekleri bir bir öldürmeye başlarsak o zaman yattıkları kulağının üstünden kalkmayı akıl ederler.

266
72
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

köpekler aç, kontrolsüz çoğalıyorlar...

yanıt280
yanıt17
Tandogan Dogan:

bu olay tanamen belediyenin sorumlulugu...

233
15
yanıtYanıtla
Mustafa Büyük:

İnsan hakları yok ama en azından hayvan hakları var

175
19
yanıtYanıtla
Serkan E.:

öldü gitti.. değil mi..

112
8
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title