Haberler

6 Yaşındaki Çocuğu Arama Çalışmaları Devam Ediyor

- 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor Arama kurtarma köpeği ve drone ile kaybolan Ufuk Tatar'ın araması devam ediyorHATAY - Hatay'ın Hassa İlçesinde kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı jandarma ile AFAD ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

- 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları devam ediyor

Arama kurtarma köpeği ve drone ile kaybolan Ufuk Tatar'ın araması devam ediyor

HATAY - Hatay'ın Hassa İlçesinde kaybolan 6 yaşındaki Ufuk Tatar'ı jandarma ile AFAD ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Mustafa, Durdu Tatar çifti bugün sabah saatlerinde Kırıkhan İlçesinden, Hassa İlçesi Aroaklıkışağı Mahallesine akraba ziyaretine gitti. Çocukları Ufuk Tatar dışarı oyun oynamaya çıktı. Bir süre sonra baba ve anne Tatar çocukları dışarıda göremeyince aramaya başladı. Daha sonra da durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri arama kurtarma köpeği ve drone ile arama kurtarma çalışmaları bölgede devam ediyor. AFAD ekipleri de arama kurtarma çalışmalarına destek veriyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Jandarma Tatar 3. Sayfa Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title