Haberler

50 Bin TL'lik Başlık Parası İçin Eniştesini Öldürüp 3 Kişiyi Yaraladı

Güncelleme:

İzmir'de bir kişi, eniştesini öldürdükten sonra 3 kişiyi yaralayıp kaçtı. Zanlının cinayeti, kardeşi için istediği 50 bin liralık başlık parasını eniştesi ödemediği için işlediği ortaya çıktı.

İzmir'de bir kişi iş yerini basıp eniştesini öldürdükten sonra 1 yaşındaki yeğeni ve eniştesinin kız kardeşini yaralamıştı. Zanlı her yerde aranırken, olayla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Zanlının kız kardeşi için istediği 50 bin liralık başlık parası ödenmediği için cinayeti işlediği ortaya çıktı.

ENİŞTESİNİN İŞ YERİNİ BASIP ÖLDÜRMÜŞTÜ

13 Mayıs Pazar günü meydana gelen olayda Kemalpaşa Ulucak Mahallesi'nde yaşandı. Fırın işleten 42 yaşındaki Sadrettin Yılmaz, imam nikahlı eşi Rahime Oğuz (27), 1 yaşındaki kızları Melis Yılmaz ile birlikte fırında kayınbiraderi belediyede işçi olarak çalışan Barış Karaağaç (40), kız kardeşi Hülya Karaağaç ve iki yeğenini beklemeye başladı.

Kayınbirader Barış Karaağaç, eniştesi Sadrettin Yılmaz'ın fırınına vardıktan bir süre sonra silah sesleri patlamaya başladı. Yaya olarak fırının önüne gelen Menan Oğuz tabancasıyla sağa sola rastgele ateş açmaya başladı. Eniştesi Sadrettin Yılmaz'ı öldüren, kız kardeşi Rahime Oğuz'u ve 1 yaşındaki yeğeni Melis ve eniştesinin kız kardeşi Hülya Karaağaç'ı yaralayan zanlı Oğuz küfürler ettikten sonra eniştesine ait araca atlayıp olay yerinden kaçtı.

ENİŞTESİNİN ARACIYLA KAYIPLARA KARIŞTI

Araçla son sürat Kemalpaşa'dan uzaklaşan zanlı Oğuz, Bornova'da panikle kazaya karıştı. Karıştığı kazada da 3 kişiyi yaralayan zanlı, aracı olay yerinden bırakıp yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Jandarma ekipleri zanlının peşine düşerken, şu ana kadar izine rastlanamadı.

"EŞİMLE KAÇARAK EVLENDİK, BAŞLIK PARASI İÇİN SALDIRDI"

Eşi Sadrettin Yılmaz'ın öldüğünden haberi olmayan Rahime Oğuz ile 1 yaşındaki kızı Melis Yılmaz evde tedavilerini sürdürüyor. Kardeşinin kendisini ve kızını bu hale getirdiğini anlatan Rahime Oğuz, "Kardeşim bu saldırıyı başlık parası için yaptı. Ailem 3 yıl önce eşimle evlenmeme karşı çıktığı için izin vermediler. Eşimi seviyordum. Beni kaçırdı. Kaçırdıktan sonra ailemle eşimin arasında husumet oluştu ve bu olay yaşandı" dedi.

"KIZIMI VE BENİ ÖLDÜREBİLİR, KORUMA İSTİYORUM"

Kardeşinin yakalanmasını isteyen Rahime Oğuz, "Kardeşim şu anda yaşadığım evimin adresini biliyor. Yakalanmadan tekrar evime gelip beni ve kızımı öldürmesinden korkuyorum. Koruma istiyorum. Tekrar başımıza bir şeyin gelmesinden çok korkuyorum. 1 yaşındaki kızım gözünden yaralandı. Belki bir gözü görmeyebilir. Bir insan yeğenine ve kız kardeşine bunu yapar mı?" dedi.

"500 BİN LİRA BAŞLIK PARASI İÇİN YAPTI"

Belediyede işçi olarak çalışan öldürülen Sadrettin Yılmaz'ın kayınbiraderi 40 yaşındaki iki çocuk babası Barış Karaağaç, ise, "Saldırı anında eşim ve çocuklarımla olay yerindeydik.

Kayınbiraderim eşini 3 sene önce kaçırdı. Kaçırarak evlendiği için gelinin ailesi ile arasında husumet oluştu. İlk başta 500 bin lira başlık parası istediler. Sonra pazarlıkla başlık parası 50 bin liraya kadar düştü. 3 kez de gelip fırını kurşunlamışlardı. Menan bu olayı para için yaptı. Olayda biz de ölebilirdik. Zanlının bir an önce yakalanmasını istiyoruz" diye konuştu.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kemalpaşa Karaağaç Ulucak İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 6 Mayıs Pazartesi 2024? Survivor kim kazandı? 6 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

Adınızı Yazın:

olay izmir şehrinde geçmiştir bahsedilen kişiler izmir kökenli kesinlikle değilidr Türkiye nin diğer kötü zihniyetli şehirlerinden kaçıp gelmişlerdir. pis örümcek kafalı beğinlerini de güzel izmire taşımasalar dı

8
5
yanıtYanıtla
Fırfır:

olayın başka yönlerinede bakmak lazım,,hiçbirimiz böyle üzücü olaylardan hoşlanmıyoruz,toplumu yobaz ve cani yapan cahapenin kurucusudur,yirmiyedi sene günahı sevabı ve tüm kutsalları yasakladıgı için,ülkemizde cahillerin katillerin çogalmasına ve huzursuzlugun yayılmasına yol açtı,toplum o günden beri kendine gelemedi.üzülmekten başka hiçbir şey yapamıyoruz vesselam.

4
3
yanıtYanıtla
greyy:

yiyorsa bahsettiğin kişinin adını yaz . biz asıl yobazları biliyoruz , yasaklamışmış şimdidemi yasak, herşeyi serbest yaşayan modern hırsızlar , yurtlardaki çocukları taciz eden tecavüzcüleridemi cehape li

yanıt0
yanıt1
adalet:

ölüm var.mezarda yalnız kalmak var.yüce allaha hesap vermek var

6
0
yanıtYanıtla
cosmos:

kesin kekodur

5
1
yanıtYanıtla
Bülent:

Hergünkü haber

2
4
yanıtYanıtla
greyy:

izmirde ne başlık parası?sürün bunları geldiği mağaraya. başlık parası gibi bir sebepten cinayetmi işlenir paraya haysiyetini satar bu tipler.

4
1
yanıtYanıtla
ee:

3 kez de gelip fırını kurşunlamışlardı!!! vay be Türkiyem. Mezara giren olmadan aman ha hapse kimseyi atmayın.

3
0
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

tıpınde hayır yok zaten. . bellı paragoz oldugu bu karda satar para ıcın. .

3
0
yanıtYanıtla
Harbici..:

Eniştenin başlık borcunu taksitlendirseydiniz. Kibar Feyzo izlemediniz mi?

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title