Haberler

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda Uyuşturucu Operasyonu

Güncelleme:

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda yapılan denetimde, tost makinesi ve abajurun içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheli gözaltına alındı.

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda denetim yapan polis ekipleri, şüphe üzerine bir paketi incelediğinde tost makinesi ve abajurun içine zulalanmış uyuşturucu ele geçirdi. Paketi bırakan şüphelinin o anları güvenlik kamerasına yansırken, şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Bayrampaşa Otogar Polis Merkezi Amirliği ekipleri, 9 Nisan'da 15 Temmuz Demokrasi Otogarı içerisinde genel asayişin sağlanması ve iller arası gerçekleşebilecek suçların önlenmesine yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, peronların kargo bölümleri incelemeye alındı. Bir paketten şüphelenen ekipler, tost makinesinin içerisine zulalanmış 225 gram metamfetamin ele geçirdi. Paketi bırakan şüphelinin yakalanması için çalışma gerçekleştiren polis ekipleri güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerden şüphelinin kimliği tespit edilirken, F.H. kısa süre içerisinde yakalandı. Ayrıca görüntüde, şüphelinin elinde başka bir paket daha olduğu belirlenerek farklı bir kargoda abajur içerisine zulalanmış 247 gram metamfetamin bulundu. Şüphelinin, uyuşturucu zulalanmış kargoları Bursa'ya göndereceği öğrenildi. Yakalanan şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Öte yandan şüphelinin uyuşturucu zulalanmış tost makinesi ve abajuru peronların kargo bölümüne bıraktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Demokrasi 15 Temmuz Güvenlik Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title