Haberler

CHP lideri Özel: Erdoğan'la görüşmede büyükelçi görevlendirme önerisi eski Cumhurbaşkanı Sezer'den geldi

Güncelleme:

CHP lideri Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmeden önce eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret ettiğini söyledi. Sezer'in Erdoğan'ın özel kalem ve protokol müdürünün büyükelçi olduğunu, CHP tarafından da bir büyükelçinin görüşmede yer alması gerektiğini söylediğini belirten Özel, "Ben de İstanbul Milletvekilimiz olan Namık Tan'ı bu konuda görevlendirdim. Milletvekili grubumuzdaki tek büyükelçidir kendisi." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmeden önce eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret ettiğini söyledi. Erdoğan'ın özel kalem ve protokol müdürünün büyükelçi olduğunu, bu nedenle CHP tarafında da bir büyükelçi bulunması önerisinin Sezer'den geldiğini belirten Özel, "Ben de İstanbul Milletvekilimiz olan Namık Tan'ı bu konuda görevlendirdim. Milletvekili grubumuzdaki tek büyükelçidir kendisi." dedi.

ERDOĞAN'LA GÖRÜŞMEDEN ÖNCE AHMET NECDET SEZER'İ ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Özgür Özel arasındaki görüşmenin yankıları sürerken, tarihi zirveye ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan ile seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'la görüşmeden önce eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret ettiğini söyledi.

CHP lideri Özel: Erdoğan'la görüşmede büyükelçi görevlendirme önerisi eski Cumhurbaşkanı Sezer'den geldi10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer

SEZER'DEN ÖZEL'E "BÜYÜKELÇİ" ÖNERİSİ

Sezer'den Erdoğan'la görüşmeden önce öneri aldığını belirten Özgür Özel, görüşmede CHP tarafında bir büyükelçinin yer alması önerisinin eski Cumhurbaşkanı'ndan geldiğini belirtti. Özgür Özel şunları söyledi: "Namık Tan ile ilgili merakı giderelim. Ben Sayın Cumhurbaşkanını ziyaret etmeden önce seçilmiş son tarafsız Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer'e bir ziyarette bulundum.

CHP lideri Özel: Erdoğan'la görüşmede büyükelçi görevlendirme önerisi eski Cumhurbaşkanı Sezer'den geldi

Ziyaretim hem kendisinin bana nazik kutlama mesajına teşekkür etmek içindi, hem de bir Cumhurbaşkanı ile yapılacak görüşmeden önce kendisinin önerilerini almak ve bazı sorularıma kendisinden yardım istemek üzereydi. Kendisini uyarısı bana şöyle oldu. Cumhurbaşkanlığı'nın özel kaleminin ve protokol müdürlüğünün bir büyükelçi olduğunu, onun için benim de partimde bulunan büyükelçilerden birini görevlendirmek suretiyle bu protokol akışını, randevulaşmayı ve devamını özel kalemimizle koordineli bir büyükelçinin götürmesinin doğru olacağını ifade ettiler.

CHP lideri Özel: Erdoğan'la görüşmede büyükelçi görevlendirme önerisi eski Cumhurbaşkanı Sezer'den geldi

"İSTANBUL MİLLETVEKİLİMİZ NAMIK TAN'I HEYETTE BULUNDURDUK"

Ben de partimizde görev yapan ve şu anda İstanbul Milletvekilimiz olan Namık Tan'ı bu konuda görevlendirdim. Kendisi de Cumhurbaşkanlığı Protokol Başkanı ve Özel Kalem Müdürü'yle dünkü görüşmenin detaylarını görüştüler. Heyet teşekkülü sırasında da kendi mesleki deneyimleri ve birikimleri gereğince görüşmeyi takip etmek ve gerekli notları tutmak üzere de Namık Tan'ı heyette bulundurduk.

CHP lideri Özel: Erdoğan'la görüşmede büyükelçi görevlendirme önerisi eski Cumhurbaşkanı Sezer'den geldi

"MİLLETVEKİLİ GRUBUMUZDAKİ TEK BÜYÜKELÇİ"

Kendileri de önce Sayın Elitaş, Sayın Cumhurbaşkanına eşlik ediyordu. Not tutma noktasında ilerleyen süreçte Sayın Cumhurbaşkanının daveti üzerine Özel Kalem Müdürü de eşlik etti ve böylece iki büyükelçinin görüşme ile ilgili not tuttukları süreci hep birlikte yaşamış olduk. İsim tercihini elbette ben yaptım. Milletvekili grubumuzdaki tek büyükelçidir kendisi. Ama bir büyükelçiyi görevlendirme önerisi kendi deneyim ve taktirleri ile Sayın Ahmet Necdet Sezer'in doğrudan bana teklifiyle olmuştur."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Necdet Sezer Milletvekili Özgür Özel Namık Tan İstanbul Politika Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917
'Anne beni bir şey ısırdı' diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

"Anne beni bir şey ısırdı" diyen 5 yaşındaki çocuk hastanede can verdi

500

Yorumlar (19)

ERKAN ÜNAL:

Anayasa değişikliği için çoğunluk aranıyor.milletvekilleri ile çoğunluk sağlanamayıp referandum yapılacak biz de hayır diyeceğiz,olayın özeti bu

132
218
yanıtYanıtla
Doğrucu:

Emekliler pis şamarı vurdu :)) kapı kapı dolaşır artık bu :)

88
197
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Adam 20 yıldan fazladır ülkenin başında. İyi yada kötü adını tarihe yazdırdı. Cumhuriyet tarihinde en uzun süre görev alan kişi. Yani kazanacağını da kazandı. Senin düşündüğün gibi hiç bir şeye muhtaç degıl. 4 sene sonrada görevi bırakır ömrünün sonuna kadar Yaşar. Aklın sıra bişeyler anlatmak istıyorsun ama boşa.

yanıt254
yanıt57
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Doğrucu: uzlaşılan kandil uzantılarınında payı büyük, kandilin desteği önemli sizin için, bazen ortaklarınızıda övün, küstürmeyin

yanıt14
yanıt8
Güray Dilli :

Kemaş Derviş gibi birisi getirilse bile ekonominin düzelmesini sağlayamaz. Yönetim kökten değişmedikçe boşuna çaba

63
183
yanıtYanıtla
DEVLET BAŞA:

Zamanında Ekonomiyi düzeltenin Kemal Derviş olduğunu kim söyledi sana

yanıt169
yanıt27
levent tugcu:

Kemal derviş ekonomiyi batırdı gitti. Kemal derviş kim

yanıt150
yanıt26
remat tamer:

Anayasa kiatabı göndermemişmi

106
13
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Yok düzmece değil de gerçek KUR'AN göndermiş...

yanıt9
yanıt31
Kurt Savaş:

Nedense bana samimi gelmiyor bu görüntüler. Fırtına öncesi sessizliğe benziyor.

27
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title