Haberler
Güncelleme:

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları Ardahan kadın oldu

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın 27 yaşındaki oğulları Ardahan Öztoprak cinsiyet değiştirerek kadın kimliğine yöneldi. İsmini "Ayda" olarak değiştiren Öztoprak son halini sosyal medya hesabından paylaşırken, anne Çiçek Dilligil "Heves ve marjinal bir durum değil. Önemli kliniklerden destek alıyor" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (68)

JY:

KENDİ HAYATI KENDİ TERCİHİ SAYGI DUYMALIYIZ.

1154
244
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Saygı değil mevzu! Çok okuyup araştırmak gerekiyor. Dünyayı yönetenlerin bir projesidir. Bu dıj gücler değil başka. Bu tercih değil tuzağa düşmektir. Açın seyredin what a woman belgeselini.

yanıt95
yanıt21
MEHMET AKDENİZ:

Tamamda saygı duy kendi tercihi bunun haber değeri nedir? biri bunu bana açıklasın yani yayınlarsa

yanıt40
yanıt14
Evvab:

tamam oğlun bir gün tokmakcısı ile geldiğinde saygı duymayı unutma

yanıt17
yanıt2
DEMOKRAT:

Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm

822
28
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Ne demek bu , sanırım şeytanı kovuyorsunuz...

yanıt37
yanıt46
aristoteles:

Ne dediğini kendide bilmiyor boşuna ricimle sicimle uğraşma yaratamamış tam yaratsaymış oda.

yanıt15
yanıt103
DEMOKRAT:

Güray Bey google a yazarsanız öğrenirsiniz. Aristoteles Bey size de Rabbim hidayet versin. Ben mesajımda hakaret etmedim iki çocuğumun da başına böyle bir şey gelmesin diye dua ettim. Kimseyi yargılamıyorum. Sevgi ve saygılarımla.

yanıt38
yanıt5
TT:

Ne ünlü ,ne de haber değeri var...Yüksek ihtimal bu haberi LGBT destekçilerinden fonlandığınız çin yapıyorsunuz...

690
31
yanıtYanıtla
Enroy25:

Kıyamet alametleri is loading...

489
126
yanıtYanıtla
JY:

HEEE TABİ TABİ

yanıt96
yanıt136
faruk merttürk:

Selamün kavlen.

yanıt53
yanıt6
Mevlüt Duman:

2. Dünya savaşında 50 milyon insan öldü. O zaman kopmadıysa şimdi kopmaz. 3 4 önceki kuşak tam salakmış.

yanıt1
yanıt14
Goethegitme:

Erkek çocuklarının küçüklükte saçını uzatıp toka takmayın!!!

289
247
yanıtYanıtla
Uğur Irk:

Köyde doğdum İstanbul’da büyüdüm ne kız gibi yetiştim nede toka taktım ama küçük yaştan beri hislerim farklıydı ve hiçbir zaman kadınlardan hoşalanamadım toka ile ilgisi yok yaratılış Allahın istemediği hiçbir şey olmaz

yanıt137
yanıt53
Köfteci Jardel:

Kimse durduk yere bu şekle sokmaz kendisini. Demek ki öyle hissediyor. O yüzden yadırgamak ve kınamak doğru değil. Psikiyatrik bir olgu bu. Meseleye linç kültürü ile değil, bilimsel olarak yaklaşmak gerekir. Kimse bu hâle gelmek istemez. Ancak nefret söylemi ve linç kültürü de doğru değil. Bu insanlar canları sıkıldığı için böyle olmuyorlar. Beyin ve gelişim biyolojisi ile alakalı bir durum bu.

403
14
yanıtYanıtla
Koca Yusuf:

Rabbim hidayet versin, bu olaylar hiç iyi örnekler değil

185
99
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

BAZI SANATÇILARIN BAKIŞ AÇISI FARKLI NEDENSE, ÇOK NORMAL KARŞILIYORLAR. BİZİM ÇOCUĞUMUZ OLSA İNSAN İÇİNE ÇIKAMAYIZ FAKAT SANATÇI ÇOCUĞU OLUNCA İŞLER DEĞİŞİYOR GAYET RAHAT KARŞILIYORLAR SANKİ ÇOCUĞU BAKKALA GÖNDERMİŞTE BİR UFAK AL GEL DER GİBİ.

263
19
yanıtYanıtla
DEMOKRAT:

Ufak rakıyı çocuğa aldırmak da size normal geliyor bana değil . Babanın çocuğuna yapabileceği en büyük kötülüklerden biri bana göre çünkü bana yapıldı tedavi gördüm. Hassasiyetimi bağışlayın.

yanıt62
yanıt9
Abdullah Eren Ikbal:

Genelde Çocukken istismara uğrayan çocukların sonları maalesef...

77
88
yanıtYanıtla
Sibel Karagöl:

Allahü Teala eşiğimizden beşiğimizden uzak eylesin...

57
42
yanıtYanıtla
Recai Apaydın:

artık bunlar normal hale geldi

17
54
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

ÇAKARCAN

44
9
yanıtYanıtla
erim taslicay:

BOZKURT Tevbe 5 Hudeybiye antlaşmasını bozan ve Müslümanlar aleyhinde faaliyetlerde bulunan müşrikler hakkında nazil olmuştur. Ancak herkesi her zaman bağlar. Ahzap 50 bu âyetin iniş sebebi Hz. Peygamber'in, Zeyd b. Hârise (ö.8/m.629) ile Zeyneb bint Cahş'ı (ö.20/m.629) evlendirmesidir. Ama bu kitap bütün topluma aittir. Aklı olan vicdanı olan ders alır kanun yapar.

13
36
yanıtYanıtla
ömer öztürk:

Ayetin öncesi sonrası nerede müptezel

9
38
yanıtYanıtla
Alkurt:

BOZKURT, O DEDIGIN ATEISTLER VARYA, ZORDA KALDI MI ONLAR BILE EN SON "ALLAH,IM BIZI KORU" DERLER..ALLAH,IN TEK AFFERMEDIGI ŞIRKTIR VE ZULÜMDÜR..ATEISTLER BILE EN SON IMANA MUTLAKA GELIYORLAR, SON IMANIDA ALLAH KABUL EDER MI ETMEZ MI ONU ALLAH BILIR..BEN BILEMEM.

25
15
yanıtYanıtla
ahmet yalçın:

Allah'ın tek affetmedigi şirktir demişsin cümle sonunda ise bilemem demişsin???

yanıt4
yanıt1
dikduran adam:

gel ey afganistan

10
25
yanıtYanıtla
Muhammed Çelik:

İnsanlığın durumu içler acısı. Amacını aşan işlere kalkışmayın! Çünkü bu kıyamet alametlerindendir.

24
8
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Bana göre yanlış olsa da kendisi mutluysa, bu şekilde iyi hissedecekse ve kendi doğrusu oysa; en doğru olan odur; saygı mı da duyarım. Ama bizler toplum içinde kız arkadaşımızı öpmekten, ona sarılmaktan dahi çekinip saygı gösteriyorsak çevreye; bu şekilde işi reklam edercesine, şov yaparcasına duyurmalarından da çekinmeleri lazım. Hadi bizler anlarız; ama insanların çoluğu çocuğu sorsa durumu, "Baba kadın olmak ne demek" dese nasıl açıklayacaklar aklı ermeyen çocuğa?

26
5
yanıtYanıtla
habar mabar:

aslında adını hiç değiştirmeseymiş

26
5
yanıtYanıtla
Ali Demir :

Jikle li bayanlar kolonisine bi sabunluk daha

9
16
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Bu ne ya?

14
5
yanıtYanıtla
Halil Ördekçi:

doğruyu ya da yanlışı yaratan Allah'tır.İnsan doğru ya da yanlışa yöneldiği anda yaratır.İnsan yaptığı hareketten sorumludur.yanlışı yaratmak kötülük değil yanlışı yapmak kötülüktür.Anlayana.

15
2
yanıtYanıtla
Cem ABACI:

Allah irade de vermiş.Nereye gideceğine sen karar verirsin.Allah beni cehennem için yaratmış deyip arızalı davranırsan sonuçta hakettiğindir.Hani reklâm film vs de özgüven patlatıyorlar ya iradeni kullan demek istiyor.Sen de pamuktan sonra infilâk etmemek için iradeni kullanıp tuzaklara düşmezsin

14
3
yanıtYanıtla
hüseyin:

Allah Yaratmasa o bağırsaklardan besinler enerji olarak insanların kanına geçmeyecek ve Kamil insanında, Şaki İnsanında hareketleri gerçekleşmeyecek. Allah bu iki tip insanın yaptığı hareketleri yaratıyor diye bu olayların sebebi ve sonucu olarak Allahı işaret etmek, hayatı, olayları ve dahi kendisini tanımamaktadır. Bir kez daha söylüyorum İnsanlar Niyet makamındadır. Niyetleri sonucu yaratılan her eylemden niyetleri nedeniyle sorumludurlar ve karşılığını göreceklerdir.

8
8
yanıtYanıtla
hakan er:

Lgbt milli güvenlik sorunu kadar tehlikelidir ülkemiz ve milletimiz için

13
3
yanıtYanıtla
Tng Trk:

korkutucu ya. birine asik olacaksin ve o durumdan haberin yok

13
2
yanıtYanıtla
Bilgin Tok:

Sen nasıl inanmak istiyorsan öyle inan. Allahın mümin olan kulları bu ayetin anlamını gayet iyi biliyor. Biz müminler kayıtsız ve şartsız iman ettik. Mühim olan şu ki senin gibi düşünenler bu dünyada istediğiniz gibi istediğiniz şeye iman edebilirsiniz. Ahirette ise yanlız mümin kişiler kurtuluştadır.

13
1
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Yazık, bunların yüzde doksan dokuzu daha fazla ilgi için bu hallere giriyor. Bizim salondada var üzülüyorum. Erkek ama kadın olma peşinde kadın soyunma alanına giremiyor bizim odada utanıyor. Çok garip bir durum ama varlar varlıkları önce kendilerini rahatsız ediyor.

11
2
yanıtYanıtla
Hüseyin Gezer:

Bir sınıfı düşünelim hoca herkese sene sonunda sınav var diyor alacagın puanla doktor mühendis ve öğretmen vesaire ola bilirsin diyor hoca öğrencileri izliyor ders çalışanda belli çalışmayan ben sonra çalışırım diyende belli şimdi hoca şunu dese çalışkan örenci hüseyin yarın doktor olucak dese hoca hüseyine torpilmi yapmış oluyor yoksa zaten hüseyini izliyor ders çalıştıgını biliyor ve yahut bozkurt ders hiç çalışmıyor onun sınavdan kalacaksın diyor dediği içinmi kalıyor. Yine anlamayacaksın da

12
1
yanıtYanıtla
Malatyam44:

Allah tövbe

12
0
yanıtYanıtla
Bükücü:

Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye? Deve de What is right? demiş

11
1
yanıtYanıtla
hüseyin:

Sayın Bozkurt olaylar ve nesneler bazan tekilden çoğula, bazanda çoğuldan tekile gidilerek anlaşılır, tek bir ayeti alıp hüküm verirseniz eksik ve dahi yanlış hüküm vermiş olursunuz, yaratılan insan niyet makamındadır. Bu niyeti üzere kamil yada şaki olur, ona göre cennet veya cehenneme gider. İnsan niyetini ortaya koyar ondan sonraki bütün gelişmeler ve yaratılmalar Allah C.C tarafından yapılır. Allah yaratıyor evet doğru ama şaki'ninde, kamil'inde niyetine göre yaratıyor.

9
2
yanıtYanıtla
Erhan Bolat:

Sn. Bozkurt çok gereksiz yere uzatmışsınız, belli ki fikir paylaşımından öte bir niyetle ciddi bir hedefiniz var ama size tek cümle ile yine çok iyi bildiğiniz ayetler üzerinden cevap verip bitirmek isterim, Kafirûn suresi (1-6. Ayetler)

10
1
yanıtYanıtla
Büşra :

Ya tamam çok güzel olmuş da, benim anlamadığım neden hep erkekler cinsiyet değiştiriyor. Kadınlarda bu kadar yok. Lütfen bilgisi olan aydınlatabilir mi?

9
1
yanıtYanıtla
Mesut Arslan:

A'raf 179 Andolsun, cinn ve insanlardan (küfre, kötülüğe ve nankörlüğe sapan) birçoğunu cehennemlik (olarak) yetiştirip (ve fırsat verip) çıkardık ki; onların kalpleri vardır, bununla (gerçeği) kavrayıp anlamazlar. Gözleri vardır, onlarla (ibret alarak) görüp bakmazlar. Kulakları vardır, bununla işitip (hakikati) duymazlar. Bunlar, hayvanlar gibidirler, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar, (yaratılış amacından ve ahiret hazırlığından) gafil olanlardır.

9
1
yanıtYanıtla
T.C. GÖKBÖRÜ:

Yazık Rabbim affetsin

10
0
yanıtYanıtla
Serkan E.:

Bakara Suresi, 216.ayet : “Sizin hayır sandığınız şer, şer sandığınız şeyde hayır vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz.”

9
1
yanıtYanıtla
Lütfü Yıldırım:

Merhaba bozkurt kardeş Allah insanın cennet veya cehennemlik olduğunu elbette biliyor ancak yaşatmadan direk sen cehennemliksin deyip cehenneme atsaydı demez miydin sen bana yaşama hakkı vermedin ki ben belki iyi biri olacaktım.işte bu hakkını kullandırıyor dünya hayatında insana

8
0
yanıtYanıtla
hüseyin:

Yani demem o'ki Allah yarattığı canlıların bir kısmının ezelden niyetlerinin şaki olduğunu bilmesi ve ona göre yaratması, şakinin niyetine müdahale ettiği anlamına gelmez. Allah hiç bir insanın niyetine müdahale etmez çünkü sınavın konusu niyettir.Evet niyeti temiz olan İnsan aldığı besini midesinde öğüttürüp,bağırsaklarda kana karışıp enerjiye dönüşmesi ve bu enerjiyle kalkıp namaz kılması Allahın yaratmasıyladır.Bir şakinin eline biçağı alıp bir insanın canına kıyması Allahın yaratmasıyladır

8
0
yanıtYanıtla
Ömer Sevi:

BİLİNMESİ YAPANI YÖNLENDİRMEZ .HERKES KENDİNİ YOKLASIN 'İ,RADENİZİ KULANABİLİYORMUSUNUZ' BUNU BİLMEK BİZİM DIŞIMIZDA VE ÜSTÜMÜZDE

7
0
yanıtYanıtla
Senrey26:

özel hayattır kimseyi ilgilendirmez ama marifet gibide yansıtmayın be kardeşim.

6
1
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Allah sahibine bagislasin Ne deyek baska...

7
0
yanıtYanıtla
Sentello Djhalou:

Bakışları aynı. .

3
4
yanıtYanıtla
Toprak:

Ahiret meselesi ciddi bir mesele.. biseyler yazip konu hakkinda bilgisi olmayanlari manipule etmek kolay. Bozkurt senin icin degil ama mesleyi ciddiye alan arkadaslar icin yaziyorum..tevrat incil ve kuran allah kelamidir okuyanlar edebi bir dili oldugunu bilirler( gormeyen bilmeyen de bilmesin hic onemli degil) ayette zera'na licehenneme... diyor.. zerana ziraatten gelir.. ektik manasinda.. drdi olan derinlemesine okur. Arayan bulur buraya sigmadigi icin yazamiyorum ..

7
0
yanıtYanıtla
EkSeS:

@ Bozkurt herkesin her yaptigi yanina kar kalip , yinede cennete gidecek olsaydi , ozaman cehenneme gerek kalmazdi ! Insanoglu nankördür !! Bunu hem ALLAH , hemde insanlar biliyor ve itiraf ediyor ! Bu yüzden , Trilyonlarca insanlarin bi kismi illaki cehenneme gidecek ...

6
0
yanıtYanıtla
Adem:

Cennette de gulam var . nasıl bir şey ise !!

6
0
yanıtYanıtla
Git Bi Bak:

Kim kimi koparıyor kendi payına

6
0
yanıtYanıtla
Bülent Onaycı:

179. Andolsun biz, cinler ve insanlardan, kalpleri olup da bunlarla anlamayan, gözleri olup da bunlarla görmeyen, kulakları olup da bunlarla işitmeyen birçoklarını cehennem için var ettik. İşte bunlar hayvanlar gibi, hatta daha da aşağıdadırlar. İşte bunlar gafillerin ta kendileridir.(26) (26) Âyette sözü edilen kimseler, kendilerine verilen bu yetenekleri kötü kullandıkları için, cehennemlik olmuşlardır. Allah, bunların böyle davranacaklarını ezelde bildiği için, onları "cehennemlikler" olarak

5
0
yanıtYanıtla
Olabilir Olamaz:

hayat ve olup bitenler, bunların karmaşıklığı, muslumanların anlayabileceginden cok fazla. ister istemez kıyamet konuşuluyor çünkü başka bir seçenek yok. insanların ne yaşadığını bilmiyoruz ve sadece sonuca göre değerlendirme yapıyoruz. bir erkeğin kadın olmak için ameliyat olmasına sebep olarak sadece kıyamet, işlemin yaşanmamasi, günahlar vb görürsek hep aynı yere bakıyoruz demektir. aynı yere bakarak da hep aynı sonuca gideriz.

4
0
yanıtYanıtla
İmame Tesbih:

Sende illa yanacağım diyorsun yani:))

4
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title