Haberler

İsrail ordusu Batı Şeria'da baskınlar düzenledi, bir Filistinli yaralandı

Güncelleme:

İsrail ordusu, Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde düzenlediği baskınlar sırasında bir Filistinliyi yaraladı. Filistin Kızılayı ambulans ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralı, İsrail'e geçişler için kullanılan Taybe Sınır Kapısı yakınında ateş açılması sonucu yaralandı.

İsrail ordusu, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyi ve güneyindeki farklı yerlere düzenlediği baskınlar sırasında bir Filistinliyi yaraladı.

Filistin Kızılayından yapılan açıklamada, Kızılay ambulans ekiplerinin, kuzeydeki Tulkerim şehrinin merkezinde Batı Şeria'dan İsrail'e geçişler için kullanılan Taybe Sınır Kapısı yakınında, İsrail askerlerinin ateş açması sonucu yaralanan 1 Filistinliyi hastaneye kaldırdığı belirtildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberinde de söz konusu kişinin Tulkerim'in kuzeyindeki Zeyta beldesindeki İsrail tarafından inşa edilen Ayrım Duvarı yakınında bulunduğu sırada yaralandığı ifade edildi. Haberde, İsrail güçlerinin yaralı genci Taybe Sınır Kapısı'na taşıdığı, oradan da Filistin Kızılayına ait ambulans ile Tulkerim'deki Sabit Sabit Hastanesine götürüldüğü aktarıldı.

WAFA'nın haberinde ayrıca İsrail güçlerinin kuzeydeki Cenin kentinin batısındaki Yabud beldesine baskın düzenlediği ifade edildi. Haberde, İsrail güçlerinin baskın sırasında araçla çarparak bir kişiyi yaraladığı, ana caddeyi trafiğe kapattığı ve Filistinlilerin evlerinde arama yaptığı kaydedildi.

Güneyde ise İsrail güçlerinin Beytüllahim şehrinin kuzeyindeki Ayide Mülteci Kampı'na düzenlediği baskın sırasında kullandığı göz yaşartıcı gazdan çok sayıda kişinin etkilendiği belirtildi.

Filistinli aktivistler de İsrail ordusuna bağlı bir askeri gücün Tulkerim'in kuzeyindeki Deyr el-Gusun beldesine baskın düzenlediğini belirtti.

Aktivistler, sosyal medya platformlarında yayınladıkları videolarda baskın sırasında Filistinliler ile İsrail güçleri arasında çıkan çatışmanın seslerinin duyulduğunu belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Batı Şeria Filistin Kızılay İsrail İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Başakşehir Trabzonspor maçı şifresiz mi? #9917 Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FK Fatih Karagümrük maçı şifresiz mi? Samsunspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor Alanyaspor maçı şifresiz mi? #9917 Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Kasımpaşa maçı şifresiz mi? #9917 Ankaragücü Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ankaragücü Pendikspor maçı şifresiz mi? #9917 Beşiktaş Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Hatayspor maçı şifresiz mi? #9917 Bayer Leverkusen Augsburg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bayer Leverkusen Augsburg maçı şifresiz mi? #9917 Hoffenheim vs Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Hoffenheim vs Bayern Münih maçı şifresiz mi? #9917 B.Dortmund Darmstadt 98 maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? B.Dortmund Darmstadt 98 maçı şifresiz mi? #9917 Werder Bremen Bochum maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Werder Bremen Bochum maçı şifresiz mi?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title