Haberler

Naughty Dog, The Last of Us Part 1'in PC oyuncularından özür diledi

Güncelleme:

The Last of Us Part 1'in geçtiğimiz günlerde çıkış yapan PC portunda bulunan bolca hatalar ve optimizasyon sorunları nedeniyle PC oyuncularını hayal kırıklığına uğrattı. Geliştirici ekip Naughty Dog ise Twitter hesabından açıklamada bulundu.

PlayStation'ın özel oyunları arasında yer alan The Last of Us serisinin son oyunu The Last of Us Part I, PS5 lansmanından aylar sonra Steam ve Epic Games'te PC için çıkış yaptı. Oyunda karşılaşılan hatalar ve optimizasyon sorunları nedeniyle oyuncular ve eleştirmenlerce olumsuz yorumlar aldı.

NAUGHTY DOG, THE LAST OF US PART 1 İÇİN AÇIKLAMADA BULUNDU

Geliştirici ekip Naughty Dog'un Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "The Last of Us Part I PC oyuncuları: Bazılarınızın beklediğiniz Naughty Dog kalitesini yaşamadığınızı biliyoruz." sözlerine yer vererek oyunun hak ettiği kalite düzeyine ulaşması ve oyun deneyimlerini etkileyen sorunları çözmek için çok çalıştığını açıkladı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

HATALARI GİDEREN GÜNCELLEMELER YOLDA

Fare kontrollü kamera hareketindeki titreme, çökmeler ve daha fazlasını ele alan bir güncellemenin 4 Nisan Salı günü yayınlanacağı bildirilirken, ek düzeltmeleri için daha büyük bir güncelleme ise bu hafta içerisinde yayınlanacak.

Oyuncuların NVIDIA veya AMD ekran kartlarının en son güncellemelerini yaptıklarından emin olması hakkında uyarıda bulunan Naughty Dog, The Last Of Us Part 1'in PC portunu en kısa sürede düzeltmeye çalışacak.

PC portu başlangıçta 3 Mart'ta piyasaya sürülmesi planlanmıştı, ancak HBO uyarlamasının popülaritesinin ona ışık tutması nedeniyle kısmen 28 Mart'a ertelendi. Naughty Dog, "Ve bu yüzden The Last of Us Part 1 PC çıkışının mümkün olan en iyi durumda olduğundan emin olmak istiyoruz" dedi. "Ek birkaç hafta, The Last of Us'ın bu versiyonunun sizin ve bizim standartlarımıza uygun olmasını sağlamamıza izin verecek."

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Last of Us Part 1 The Last of Us The Last of Us Twitter Gamegar Haberler

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Muharrem İnce, genel merkez binasının kapısına kilit vurdu

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Pazarcılıktan suç örgütü yöneticiliğine! Çapkanlar'ın lüks araçları ve tekneleri görüntülendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Fury Usyk maçı nasıl izlenir? Tyson Fury Usyk maçı Türkiye yayını var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! #128167 Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki #9917 #128250 CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Mayıs günün maçları nereden izlenir? #9917 #128250 Son Kale Hacıbey filmi oyuncuları kim? Son Kale Hacıbey filmi konusu ne? Son Kale Hacıbey ne zaman, nerede çekildi? #128250 Kırımlı filmi oyuncuları kim? Kırımlı filmi konusu ne? Kırımlı ne zaman, nerede çekildi? #128250 Allah Yazdıysa Bozsun filmi oyuncuları kim? Allah Yazdıysa Bozsun filmi konusu ne? Allah Yazdıysa Bozsun ne zaman, nerede çekildi? #128250 Dominik Cumhuriyeti bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Güney Kore bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? Bulgaristan bayan voleybol milli takım kadrosu ve İnstagram hesapları ne 2024? #129342 Dallas Mavericks OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! #127936 Panathinaikos Aris maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Panathinaikos Aris maçı şifresiz mi? #9917 Torino Milan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Torino Milan maçı şifresiz mi? #9917 Kayserispor Konyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Konyaspor maçı şifresiz mi? #9917
Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title