Haberler

Alanya'da öğrenci servisine saldıran şahıslar serbest bırakıldı

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde seyir halinde içinde öğrencilerin bulunduğu servisin şoförü ile tartışıp kırmızı ışıkta sopa ile aracın camlarını parçalayan sürücü ve babası adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde içinde öğrencilerin olduğu servis aracına sopa ile saldırıp camları parçalayan sürücü ile babası yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Alanya'da öğrenci servisine saldıran şahıslar serbest bırakıldı

ÖĞRENCİ SERVİSİNE SOPAYLA SALDIRDILAR

Olay, dün akşam saatlerinde Alanya Mersin D-400 karayolu Dinek Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafikte seyir halindeyken 07 C 32301 plakalı servis şoförü H.Ş. ile 48 YN 617 plakalı aracın sürücüsü F.S. arasında tartışma çıktı. Araçların kırmızı ışıkta durduğu anda aracından inen sürücü, eline aldığı sopayla servis aracının ön camına defalarca vurdu.

Alanya'da öğrenci servisine saldıran şahıslar serbest bırakıldı

KISA SÜREDE YAKALANDILAR

Çevredeki diğer vatandaşlar kavgayı ayırırken, eli sopalı saldırgan aracına binip bölgeden uzaklaştı. Araç plakası ve güvenlik kameralarından yola çıkan polis, aracıyla uzaklaşan sürücü F.S ile olay anında yanında olduğu belirlenen babası M.S.'yi kısa süre içinde yakaladı. Sopayla saldırı sonrasında servis aracının ön camında hasar olduğu görüldü.

Alanya'da öğrenci servisine saldıran şahıslar serbest bırakıldı

İKİSİ DE SERBEST KALDI

Polis tarafından yakalanan M.S. ve F.S bu sabah saatlerinde Alanya Adliyesi'nde sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Alanya Olaylar Trafik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

İsmail Sari:

nerde adalet

52
1
yanıtYanıtla
İlhan Fırat:

Ben bu memleketten bişey anlamadım. Baklava çalan yıllarca hapis yatıyor. Vergi kaçıran, kara para aklayan . Adam yaralayanlar dışarda geziyor. Nasıl bir döneme denk geldik.

43
1
yanıtYanıtla
gökhan Mermer:

Bu tip durumlarda minyatür hapis cezası olsa ve şiddeti bu şekilde aleni sergileyip bir gün sonra kahraman gibi elini kolunu sallayarak gezenlere bu suçun bedeli karşılığında peşinen 15-20 gün ön hapis yatırsalar ne güzel olur.

35
1
yanıtYanıtla
Necati Çubukcu:

Adaletin terazisi her zamanki gibi bizi yanıltmadı…

29
0
yanıtYanıtla
Kerem Sarıtaş null:

ruh sağlığı hastanesinden rapor almadan trafiğe çıkmasınlar

21
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ya arkadaş çok kavga gördüm çok olay yaşadım ama arkadaş şu kadın kız çırlaması yok mu arkadaş insanı olmayacak yerde katil eder... O nasıl bir sestir arkadaş... Ve neden cırlarsınız yapma etme tamam anlarım bağır çağır ama cırlamak nedir arkadaş... Adam arabada duruyordu cırlayınca kızlar arabadan indi... İşte karşı tarafı tutmasalar şoför katil bile olur yani...

5
5
yanıtYanıtla
Seko:

Sen çocukların sesinemi takıldın....sende normal değilsin git bi doktora görün

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title