Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim sonrası ilk parti grubunda muhalefete yüklendi: Ülkeyi yöneteceğini zanneden zavallılar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Yerel seçim süreci üzerinden muhalefete yüklenen Erdoğan, "Genel seçim havasıyla ülkeyi yöneteceğini zanneden zavallılar var. 81 ilimizde tek bir ittifak vardır. O da Cumhurbaşkanı ve Kabinesi'dir" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (118)

Halit:

Niye yönetemezlermi???? Siz kazık çakmaya mı geldiniz?? O bu şu yapamaz diye atıp duruyonuz doymadınız aç gözleriniz doymadı 20 yıldır

10
1
yanıtYanıtla
Selçuk Yenice:

senin geldiğinde dolar 2 şimdi 33 .bırakın bu görevi.

10
0
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Reis hala akıllanmadın. İşin gücün hakaret, kibir ve karşındakileri küçümseme. Allah ıslah etsin.

10
0
yanıtYanıtla
Erkan Can :

81 ilde tek bir iktidar vardır o da vatandaşın kendisidir. vatandaşın parasını yetimin hakkını çarçur edenler kötü niyetle kullananlar bugün olmasa da elbet birgün hesap verecektir.

10
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

Ahmet Demirci - Özeniyorlar Ama Çözemiyorlar

9
0
yanıtYanıtla
zebil animation:

zavallı siz oldunuz artık

8
0
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

Siz zaten şakıtınız yönetirken

6
1
yanıtYanıtla
Sercan Sezgin:

bütün buyuksehirleri en çok nüfuslu olan illeri kaybetmiş bide seçimi.kazanmis gibi konuşuyor daha pes dogrusu

7
0
yanıtYanıtla
Güvenilir Adam:

Rahat ol reyiz sen yönetiyorsan , senin gibi çook yönetici çıkar bu milletden. 12 Cumhurbaşkanımızında eğitim seviyelerini biliyoruz

6
0
yanıtYanıtla
Hayrettin Arıcı:

Sayın cumhurbaşkanım bu şekildeki söylemler ne size ne de ekibinize fayda vereceğini düşünmüyorum bu seçim sonuçlarının daha derin sebepleri var bunlara yoğunlaşılmadığı müddetçe ileriki dönemlerde sonucun bugünden farklı olacağını düşünmüyorum.biliyorum sizin işiniz de çok zor ama o zoru bu millet ve bu vatan için bu değişimi gerçekleştirmeniz gerekir Yeni bir Cana yeni bir kana ihtiyaç var

6
0
yanıtYanıtla
Ergun Sen:

Emekliler 4 sene sonra seni 81 vilayetten de alacak Alma garibin ahini çıkar aheste aheste....

5
0
yanıtYanıtla
Serhat bulut :

Hasan İssiza gelsin; Bak bir beğeni sayısına yazdiklarimin hepsi hakkaniyetli sağ duyulu vatandas.Birde senin konuşmak için yazdığın cevabın beğenisine bak.iste Trolluk burda belli..Halen utanmadan çıkıp akıl veriyon.Sen o aklı kendi yolunda kullan kardeş .Çok şükür bize gerem yok .

4
0
yanıtYanıtla
Gülsever Acar:

Şahlandikca dibe batıyoruz hay Allah:)

4
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

O zaman aylarca neden yırtınıp durdun?

4
0
yanıtYanıtla
harunext null:

20 yıldır kendisi yönetiyor ülkeyi,sonuç ortada.olmuyor demekki.bazı şeyleride kabullenmek gerekir.ama işte kabullenmiyorlar.

4
0
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Ben olmazsam mahvolursunuz şeklindeki algı ülkenin en ciddi problemlerinden biridir.Bu ülke hiç bir zaman yöneticisiz ve başıboş kalmadı kalmaz. Buna müsaade edilmez bulunduğu coğrafya gereği.

2
0
yanıtYanıtla
Bay Che:

Abbas yolcu

2
0
yanıtYanıtla
Şeref Çetin:

Gemi şu alıyor. Artık görsen iyi olur. Büyükşehirler birer birer gitti. Artık bırak şu kibiri. Beraber yürüdüklerinden kimse kalmadı.

2
0
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Sayın cumhurbaşkanım siz Zavallı demeye devam edin insanlara böyle küçük ve hakir görmeye devam edin Türk milleti kimin Türkiye'yi yöneteceğine karar verecektir 31 Mart'ta verdi Önümüzdeki genel seçimlerde de verecektir

2
0
yanıtYanıtla
Mustapha Kose:

Dün Ozgür özel'e kapimiz acık yapacak cok işimiz var dedi , bugün Zavalli diyor . şizofren hastasi yeminle.

2
0
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

REIS SARI KARTI YEDIN KIRMIZI KART YOLDA HEMDE EBEDIYYEN SAHALARDAN UZAK KALMA CEZASI

2
0
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

Sultan süleymana kalmadi dünya...

2
0
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

bol bol heykel ve meyhane devri başlar

0
2
yanıtYanıtla
Emin Tunç:

Gemi su aldı bir kere, buzdagi gibi vatandaşa carptiniz, siz keman çalmaya devam edin.

2
0
yanıtYanıtla
TURAN turan :

Ben chp li değilim ama cumhurbaşkanımızın söyleminde Aşık Veysel in sözleri aklıma geldi. Beni hor görme kardeşim Sen altınsın, ben tunç muyum? Aynı vardan var olmuşuz Sen gümüşsün, ben sac mıyım?

1
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

Valiler, doğrudan cumhurbaşkanı tarafından, cumhurbaşkanı kararı ile atanırlar. Vali, ilde Cumhurbaşkanının temsilcisi ve idari yürütme vasıtasıdır. Cumhuriyet tarihinde bugüne kadar sekiz kadın vali atanmıştır. 1991-1995 yılları arasında Muğla valiliği yapan Lale Aytaman vali olarak atanan ilk kadın olmuştur.

1
0
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Pahalılık yüzünden bir kızgınlık var emeklilerde hayal kırıklığı var bu doğru ama benim gözlemlediğim halkta chp nin ülkeyi uçuruma götüreceği görüşü hakim Özgür Özel bile bunun farkında adım gibi eminim Chp,lilerin aklı çalışanları bile iktidar olmak istemiyor nasıl istesinlerki Dem,le ülkeyi yönetmek istemek aklını peynir ekmekle yemek gibi Erdoğan çok zeki bir lider yeminli Türkiye düşmanlarını parti içindeki kriptoları bu seçim sayesinde açığa çıkardı günler dirilişe gebe!!!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title