Haberler

1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu

Güncelleme:

1 Mayıs resmi tatilinde borsanın durumu merak konusu oldu. Yatırımcılar, borsanın açık olup olmadığını ve ne zaman işlem göreceğini araştırıyor. Bugün ve yarının borsa durumu hakkında detaylı bilgiler haberimizde. Peki, 1 Mayıs (bugün) borsa açık mı, kapalı mı? Borsa yarın açılacak mı, ne zaman açılıyor? Resmi tatilde borsa kapalı mı?

1 Mayıs (bugün) borsa açık mı, kapalı mı? Borsa yarın açılacak mı, ne zaman açılıyor? Resmi tatilde borsa kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı, borsa işlem saatleri hakkında meraklar artıyor. Vatandaşlar, 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü borsanın açık olup olmadığını öğrenmek istiyor. Hafta içi normalde işlem yapılan borsada 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı araştırılıyor. 1 Mayıs (bugün) borsa açık mı, kapalı mı? Borsa yarın açılacak mı, ne zaman açılıyor? Resmi tatilde borsa kapalı mı? Detaylar haberimizdedir...

1 MAYIS'TA BORSA KAPALI MI 2024?

1 Mayıs İşçi Bayramı'nın resmi tatil olması nedeniyle borsa bugün kapalı olacak. Bu durumda yatırımcılar, 1 Mayıs 2024 tarihinde borsada herhangi bir işlem yapılamayacağını göz önünde bulundurmalıdır.

1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu

2024 RESMİ TATİLLER NE ZAMAN?

1 Ocak Pazartesi - Yılbaşı

9 Nisan Salı - Ramazan Bayramı arifesi

10 Nisan Çarşamba - Ramazan Bayramı 1. gün

11 Nisan Perşembe - Ramazan Bayramı 2. gün

12 Nisan Cuma - Ramazan Bayramı 3. gün

23 Nisan Salı - Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

1 Mayıs Çarşamba - İşçi Bayramı

19 Mayıs Pazar - Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

15 Haziran Cumartesi - Kurban Bayramı arifesi

16 Haziran Pazar - Kurban Bayramı 1. gün

17 Haziran Pazartesi - Kurban Bayramı 2. gün

18 Haziran Salı - Kurban Bayramı 3. gün

19 Haziran Çarşamba - Kurban Bayramı 4. gün

15 Temmuz Pazartesi - Demokrasi ve Milli Birlik Günü

30 Ağustos Cuma - Zafer Bayramı

29 Ekim Salı - Cumhuriyet Bayramı

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Borsa İstanbul 1 Mayıs Tatil Gündem Finans Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title