Haberler

Zonguldak'ta Yoğun Yağışlar Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Zonguldak'ta Yoğun Yağışlar Ulaşımı Olumsuz Etkiledi
Güncelleme:

Çaycuma ve Filyos arasında bulunan karayolu, yağışlar sonrası sel suları ve toprak kaymaları sebebiyle ulaşımda aksaklıklara neden oldu. Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi ile Filyos beldesi arasında bulunan karayolu, yoğun yağışların ardından meydana gelen sel suları, su birikintileri ve toprak kaymaları nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Bölgedeki aksaklık sebebiyle sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirildi. Trafik, geçici olarak Derecikören Köyü'nden Filyos Çayı kenarına, Aybüke Köprüsü Nizamiye önü ile Sefercik Mahallesi girişi (Filyos Kale girişi) istikametlerine aktarıldı. Bu güzergahlar üzerinden trafik kontrollü bir şekilde sağlanmaya devam ediyor.

Ayrıca, Filyos Beldesi'nin Çaycuma girişindeki Beyler Caddesi'nde tıkanan rögarlar nedeniyle trafik belde içerisindeki tali yollara yönlendirildi. Yetkililer, alınan bu önlemler sayesinde herhangi bir can veya mal kaybı yaşanmadığını bildirdi. Vatandaşlar ve sürücüler, bölgedeki olumsuz hava koşulları nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler Doğal Afetler Hava Durumu zonguldak Çaycuma 3-sayfa Filyos trafik Yerel Yaşam

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
Barcelona Young Boys maçı CANLI izle! (ŞİFRESİZ) Barcelona Young Boys maçı hangi kanalda, canlı yayın nerede ve nasıl izlenir? Tel Aviv nerede, hangi ülkede? Inter Kızılyıldız maçı CANLI izle! (tabii Spor) Inter Kızılyıldız maçı canlı yayın nerede ve nasıl izlenir? Karasuspor Bozüyük Vitraspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Karasuspor Bozüyük Vitraspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gölcükspor Karamürselspor Kulübü CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Gölcükspor Karamürselspor Kulübü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İstanbul Beylikdüzüspor Sultanbeyli Belediye Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi İstanbul Beylikdüzüspor Sultanbeyli Belediye Spor maçı ne zaman? Dikilitaş Spor Sarıyer Yenimahallespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Dikilitaş Spor Sarıyer Yenimahallespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü Galata CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Beylerbeyi 1911 Futbol Kulübü Galata maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şile Yıldız Spor Küçükçekmece Sportif CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Şile Yıldız Spor Küçükçekmece Sportif maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kapaklıspor Keşan Spor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Kapaklıspor Keşan Spor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kapaklıspor Keşan Spor kaç kaç Hendek Spor Sapanca Gençlikspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Hendek Spor Sapanca Gençlikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });