Haberler

Yozgat'ta İhl Öğrencilerine Sabah Namazı Sonrası Kahvaltı Verildi

Yozgat'ta her hafta bir iş adamı Cuma günleri sabah namazının ardından İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine kahvaltı veriyor.

Yozgat'ta her hafta bir iş adamı Cuma günleri sabah namazının ardından İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencilerine kahvaltı veriyor.

Yozgat Çapanoğlu Büyük Camide Cuma günleri sabah namazı sonrası cami yanında bulunan çay bahçesi'nde öğrencilere kahvaltı veriliyor. Öğrencileri kahvaltıda buluşturan İş adamı Ahmet Büyüksoy, İHL öğrencilerinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin,

geleceğin, doktoru, öğretmeni, hakimi, imam hatipleri, müezzin, vaiz ve müftü kadrolarını oluşturacağını vurgulayan Büyüksoy, "Biz de bu hafta öğrencilerimize misafir etmek istedik. Kahvaltı ortamında öğretmenlerimizden, okul ve öğrencilerimizle ilgili bilgiler aldık. İHL öğrencilerimizin sayısı her geçen gün artıyor. Bu öğrenciler bizim yavrularımız. Onların ihtiyaçlarını karşılamak ve sorunlarını gidermek de Yozgatlı iş adamları olarak hepimizin görevidir" dedi.

Kahvaltı programına 70 İHL öğrencisi, Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Musa Halıcı, Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şerefattin Akyüz, Dernekler İl Müdürü Hakkı Yurtlu, Yimpaş Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar ve İHL okul müdürleri katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Müftü

Cenaze törenine gidiyorlardı! Şehidin yakınlarının bulunduğu araç şarampole devrildi

Bugün şehit düşen askerin cenazesine gidiyorlardı, araçları şarampole yuvarlandı

Nevzat Bahtiyar'ın itirafları bakanlığı harekete geçirdi! 3 kişilik özel ekip soluğu Diyarbakır'da aldı

3 kişilik özel ekip şehre girdi, cezaevindeki aile üyelerine sıra dışı önlem getirildi

Yer İstanbul'un göbeği! İşte depremlerde on binlerce canımızı yitirmenin nedeni

İşte depremlerde on binlerce canımızı yitirmenin nedeni

İddiaya jet hızında yalanlama! Mourinho'nun tepkisi Okan Buruk'a değil Ali Koç'aymış

Mourinho'nun tepkisi Okan Buruk'a değil Ali Koç'aymış

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });