Haberler

Yoncalı Hastanesi'nde Yatak Kapasitesi Artırıldı

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nde yeni düzenlermeler sonucu yatak kapasitesinin 202'den 250'ye çıkartıldığını açıkladı.

Tedavi için Türkiye'nin dört bir yanından hasta geldiğini belirten Ekici, "Ülke genelinde sayılı hastaneler arasında yer alan ve aynı zamanda hidroterapi hizmeti de veren hastanemiz ülke genelinden gelen hastalarımızın talebini karşılamakta zorlanıyor ve çoğu hastamız hastaneye yatabilmek için 6 ay beklemek zorunda kalıyordu. Uzman hekimleri, fizyoterapistleri ve çok sayıda uzman personeli ile fizik tedavi ve rehabilitasyon konusunda çok sayıda hastalığın tedavi edildiği hastane tıbbi cihazlar konusundan yeterli donanıma sahip. Hastanede, İzokinetik, spinal dekompresyon, US, laser, radar, diadinami, galvani-faradi, baker, tens, elektrik stimülasyon, infraruj, ultraviyole,vakum kompresyon,parafin banyosu ve fluidoterapi cihazları ile iş uğraşı terapisi alanı ve egzersiz salonlarımız sayesinde donanımlı fizik tedavi hizmeti

yapılabilmektedir" diye konuştu.

"HASTANEMİZE ROBOTİK YÜRÜME CİHAZI DA KAZANDIRACAĞIZ"

Yatak sayısındaki artıştan ve hastane içerisindeki hastalara yönelik çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Ekici, "Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için el birliği ile gece gündüz çalışıyoruz. Fiziksel mekanlarda düzenleme yaparak hastanemizin yatak kapasitesini artırdık. Felçli hastalarımız başta olmak üzere çok sayıda tedavi imkanının sunulduğu hastanemizin imkanları her geçen gün artıyor. Örneğin dekompresyon cihazı ile çok sayıda hastamız ameliyat olmaktan kurtuluyor. Bu cihaz ülke genelinde sayılı. Yine çok sayıda uzman hekimimiz, uzman personelimiz var. Planlarımız içerisinde bu hastanemize robotik yürüme cihazı kazandırmak var. Hastanemizi Yoncalı Termal Bölgesi'nin ve ilimizin termal turizmi için lokomotif görevi üstlenmesi için çalışıyoruz. Bu nedenle hastanemizin sürekli olarak gelişmesi için çalışıyoruz. Yatak sayısının artırılması ve bekleme sürelerinin kısaltılması memnuniyet verici" dedi.

KAPASİTE ARTIRIMINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Yeni oluşturulan yataklı birimlere ilk yatan hastalardan Ahmet Çetin ise, "Normalde benim randevum 2 ay sonrasında idi. Hastaneden aradılar. Yatak sayısının artırıldığını ve bir an önce tedavi için gelebileceğimi söylediler. Bir an önce tedavi olma imkanı bulduğum için memnunum. Bu hizmette katkısı olanlardan Allah razı olsun" ifdelerini kullandı.

Yataklı birimlerdeki düzenleme sonrası randevu süresinden önce gelen hastalardan Ali Karadeli, Mustafa Şirin ve Mehmet Karakoç isimli vatandaşlar da randevu sürelerinden önce bir an önce tedavi olabilmekten dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

(EFE)

06.03.2013 17: 19: 28

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Ekici Türkiye Kütahya Yoncalı Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title