Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Günşen: "Şahsımız için, ismimizin başına belediye başkanı ünvanı eklensin diye yola çıkmadık, buna ihtiyacımız da yok ki... Biz hakikaten bir çok kültüre ev sahipliği etmiş, bugünde Atatürk Türkiye'sinin gülen ve aydınlık yüzü olan bu güzel şehre sahip çıkmak, hizmet.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, "Şahsımız için, ismimizin başına belediye başkanı unvanı eklensin diye yola çıkmadık, buna ihtiyacımız da yok ki... Biz hakikaten bir çok kültüre ev sahipliği etmiş, bugünde Atatürk Türkiye'sinin gülen ve aydınlık yüzü olan bu güzel şehre sahip çıkmak, hizmet edebilmek için yola çıktık" dedi.

Günşen, bir restoranda yaptığı konuşmada, yapılacak yerel seçimlerde önceliklerinin Edirne'nin kazanması olduğunu söyledi.

Siyasete yeni giren bir kişi olarak gençlere de zaman ve zemin müsaitliğinde siyasete girmeleri çağrısında bulunan Günşen, şunları kaydetti:

"Edirne'de yaşayan ve Edirne'de ölecek bir kardeşiniz olarak, siyasete tamamen, doğduğumuz, büyüdüğümüz ve ecdat yadigarı olarak sunulan bu kente hizmet için siyasete girdiğimi üzerine basa basa belirtiyorum. Bir aydın sorumluluğunda hareket ederek, milletini, vatanını, devletini, bayrağını çok seven bir Cumhuriyet aydını olarak Atatürk çocukları olarak, doğduğumuz topraklara hizmetle mükellef saydığımız için siyasete girdik. Bütün genç kardeşlerime de siyasete girmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü halka ve millete siyaset vasıtasıyla hizmet götürebilirsiniz."

Edirne'nin belediyecilik hizmetleri konusunda hak ettiklerini alamadıklarını iddia eden Günşen, Edirne'nin en kalitesiz içme suyu ve en kalitesiz taşımacılığı pahalı olarak aldıklarını savundu.

-"Amacımız etiket değil"

Siyasete Edirne ve Edirneli'ye hizmet için girdiğinin altını çizen Günşen, "Şahsımız için, ismimizin başına belediye başkanı unvanı eklensin diye yola çıkmadık, buna ihtiyacımız da yok ki... Biz hakikaten bir çok kültüre ev sahipliği etmiş, bugünde Atatürk Türkiye'sinin gülen ve aydınlık yüzü olan bu güzel şehre sahip çıkmak, hizmet edebilmek için yola çıktık. Derdimiz Edirne'ye hizmet derdi. Dert böyle olunca profesörlükte gidiyor, her şey arkaya atılıyor. Ben milletim, insanım için siyasete girdim. Değişim ve dönüşüm vaadiyle yola çıktık ve bu değişim ve dönüşümün ayak seslerini duyuyoruz " dedi.

Projelerini de anlatarak destek isteyen Günşen, Edirne'nin havalanı ve hafif raylı sistemle de tanıştıracaklarının sözünü verdi.

Belediye başkanlığını kazanmalarının ardından ilk yapacakları işin kentin insan sağlığına zarar verdiğini iddia ettiği şebeke suyunu değiştirmek ve vahşi çöp toplama alanınında Yeniimaret semti sakinlerini kurtarmak olduğunu ifade ederek, "Yağmur yağınca borular patlıyorsa, musluklardan temiz su akmıyorsa kimse 'alt yapıda devrim yaptık' lafazanlığında bulunmasın. 20 yıl şans verdikleriniz düzeltemedi, bunların tamamını biz çözeriz, bir akademisyenim ama bu yörenin ağzıyla  'bu kızancağa' şans verin, beceremezsek alın" dedi. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Günşen Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title