Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Günşen: "Bir toplumda eşitlikten söz edebilmemiz için erkeklere verilen avantajların kadınlara da verilmesi gereklidir"

AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, "Bir toplumda eşitlikten söz edebilmemiz için erkeklere verilen avantajların kadınlara da verilmesi gereklidir" dedi.

Günşen, seçim çalışmaları kapsamında, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi ve Edirne Ticaret Borsası İlkokulundaki öğretmenleri ziyaret ederek projelerini anlattı.

Yıldırım Kadın Gelişim Merkezi'nde çalışan kadınlarla da görüşen Günşen, kadınlara yönelik birbirinden farklı projeleri olduğunu, kadınları göz ardı etmeyeceklerini belirtti.

Edirne'ye kadın gelişim merkezleri açmayı planladıklarını ifade eden Günşen, "Bir toplumda eşitlikten söz edebilmemiz için erkeklere verilen avantajların kadınlara da verilmesi gereklidir. Biz bunun bilincinde olarak çeşitli projeler geliştirdik ve geliştirmeye de devam ediyoruz. Kadın gelişim merkezleri açmayı planlıyoruz. Kadınlarımıza yönelik kurslar düzenleyeceğiz" dedi.

Günşen, Edirne'nin ulaşım, altyapı, istihdam, kentleşme ve temizlik konularında büyük sorunlarla baş başa bırakıldığını, görev verilmesi halinde ortak akılla tüm bu kayıpları kısa sürede telafi edeceklerini kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title