Haberler

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Günşen: "Edirne ile ilgili kararları Edirne’de yaşayanlarla birlikte alacağım"

AK Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen, Edirne'yi ilgilendiren kararları Edirneli'nin alacağını bildirdi.

Günşen, yaptığı yazılı açıklamaya göre, seçim çalışmaları kapsamında, Alper Yazoğlu Ortaokulu, Yüksel Yeşil İlkokulu, Trakya Birlik İlkokulu, Edirne Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Edirne Özel Arda Özilke Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan öğretmenlerle bir araya geldi, Fatih Mahallesi ve Birinci Murat Mahallesi muhtarlarıyla görüşüp sorunları dinledi, çarşıda ve Kıyık Caddesi esnaflarını ziyaret ederek projelerini anlattı.

Kahve ziyaretlerine Edirne AK Parti Eski Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak'ta katıldı.

-"Ben yaptım oldu' anlayışı değişecek"

Günşen, açıklamasında, Edirne'nin kendisine benzer ölçekteki kentlerin çok gerisinde kaldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Edirne ile ilgili kararları Edirne'de yaşayanlarla birlikte alacağım. Edirne, yerel yönetimi, merkezi hükümeti ve özel sektör yatırımları ile yepyeni projelerin hayata geçeceği Türkiye'nin çağdaş kenti olmalı. Edirne, Trakya'nın ve Balkanların örnek kenti olmalı ve var olan zenginliklerini tüm Edirnelilere sunmalı."

Edirne'nin çocuklarına eğitim anlamında da pek çok proje sunacağını bildiren Günşen, şöyle devam etti:

"Çocuklarımız ve gençlerimiz bilimsel gelişme ve teknolojileri bilim merkezinde görerek ve yaşayarak öğrenecekler. Eğitimde en etkili öğrenme yöntemi görerek ve yaşayarak öğrenmedir. Bunu şehrimizde daha etkili bir hale getirebilmek için bilim merkezi kuracağız.

Gençlerimiz, Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak ve üzerine çıkmak hedefine bilim ve teknoloji ile bu merkezden destek alarak ulaşacak. Bu merkez ile sadece Edirne'mizin değil, bütün Balkanlardaki çocuklarımıza hizmet sağlamayı amaçlıyoruz." - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

Trakya Bölgesi Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title