Haberler

Belediye Başkan Adayı Günşen, Doğum Gününü Kutladı

Güncelleme:

AK Parti Belediye Başkan adayı Günşen, doğum gününü gençlerle kutladı.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen,  seçim çalışmaları kapsamında Menzilahır Mahallesi'nde ikamet eden gençlerle bir araya geldi.

Günşen'in yaptığı yazılı açıklamaya göre,  AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı, başkan adayına doğum günü sürprizi yaptı. Sürpriz karşısında duygulanan Günşen, Menzilahır Mahallesi gençlerine ayrıca teşekkür etti.,Daha sonra, Edirne Umumi Servis Araçları Odası Kongresi'ne katılan Günşen, ardından Edirne Avcılık ve Atıcılık İhtisas Derneği'nin misafiri oldu.

Kendisinin de avcı olduğunu ve avcılık sporuna değer verdiğini ifade eden Günşen, çağa uygun avcılığı her zaman destekleyeceklerini ve av katliamına izin vermeyeceklerini söyledi. Günşen, kahvehane ve  ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

-"Tüm ekibimizle birlikte başaracağımıza inanıyorum"

Günşen ev ziyaretinde, Edirne'nin hak ettiği değere ulaşabilmesinin ilk adımı olan yerel seçimlere az kaldığını ve bununla birlikte çalışma tempolarını giderek arttırdıklarını belirtti.

Edirne'nin hak ettiği hizmetlere erişemediğini savunan Günşen, şunları kaydetti:

"Edirne'miz hak ettiği hizmetleri maalesef ki yeterince görememiştir. Edirne'nin derdiyle dertlenmiş birisi olarak bu yola çıktık. Ortak akılla birlikte Edirne'nin gelişeceğine ve bu kayıpları kısa sürede telafi edeceğine inanan birisiyim. Hazırladığımız projelerle Edirne 5 yıl içerisinde bambaşka bir kimliğe bürünecek. Halkımızın da bize güvenip 30 Mart ertesi bizi belediyecilik görevi ile görevlendirmesi için tempomuzu arttırarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tüm ekibimizle birlikte başaracağımıza inanıyorum."

-Tarihi doku bozulmadan yeşil Edirne ihya edilecek

Tarihi dokuyu bozmadan kenti ihya edeceği sözünü veren Günşen, "Üç medeniyeti bağrında barındırmış bir şehirde yaşıyoruz. Bu tarihi dokuyu bozmadan yeşil bir kent ihya edeceğiz. Bahçe Kent Projesi ile Edirne'nin kentsel gelişimi; az katlı, doğayla iç içe kurgulanmış bahçeli evlerden oluşacak. Kentten kopmadan, kentli ile bütünleşmiş ve kentin dokusunu koruyabilecek doğal bir yaşam sunacak bu projeyi Edirnelilere kazandıracağım" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Günşen Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title