Haberler

Günşen: Dev Projeleri Hayata Geçirmek İçin Yola Çıktım

Güncelleme:

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Günşen Edirne'de değişime öncülük edecek dev projeleri hayata geçirmek için yola çıktığını söyledi.

Günşen, Edirne'yi geleceğe taşıyacak ve yeniden bölgenin merkezi yapacak projeler üzerine çalıştıklarını söyledi.

Hazırladıkları projelerle kentin 5 yıl içerisinde daha güzel bir kimliğe kavuşacağını belirten Günşen, şöyle konuştu:

"Edirne'de ulaşım, istihdam, altyapı, su, kanalizasyon, temizlik, çöp, tarihi, kültürel, doğal zenginliklerimizden ve turizm potansiyelimizden  yeterince istifade edilememesi, eğitim, yaşam ve kentleşme konularında sorunlar var. Öncelikle Demirhanlı'da bulunan pist sivil havacılığa kazandırılacak. Edirnemiz eğitim amaçlı pilot yetiştiren ve kısa mesafeli yolcu taşımacılığı için kullanılacak bir havaalanına sahip olacak. Bu proje için Başbakanımız ve bakanlarımızdan söz aldım."

Günşen, İstanbul-Edirne Hızlı Tren Projesi için etüt çalışmalarının devam ettiğini vurguladı. Bu projenin hayata geçirilmesi için gerekli girişimleri yaptıklarını dile getiren Günşen, şöyle devam etti:

"Ayrıca, projelerimiz arasında yer alan çağrı merkeziyle Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'nun desteğiyle 600 gencimize iş imkanı sağladık. Çağrı merkezi, teknoloji merkezi gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin Edirne'ye yatırım yapmasını sağlayarak, doğayı ve kentin tarihi dokusun bozmadan istihdam olanaklarını arttıracak. Edirne'nin vizyonuna yakışır şekilde yönetilmesi için AK Parti belediyeciliğinin projelerinin uygulanması gerekiyor. Edirne'de değişime öncülük edecek dev projeleri hayata geçirmek için yola çıktım."

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title