Haberler

Mersin Belediye Başkanı Sever Açıklaması

Güncelleme:

AK Parti Mersin Büyükşehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sever, "Seçilirsem koltuğa yapışıp kalmayacağım" dedi.

AK Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sever, "Seçilirsem koltuğa yapışıp kalmayacağım. Bizim projelerimiz hayalden ibaret değildir, hepsi gerçek ve ayağı yere basan projelerdir" dedi.

Sever, partisinin Erdemli ilçe binasında düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Mersin'i baştan aşağı yenileyecek, geçmişi ile geleceğini bütünleştirerek ve ses getirecek projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığına hizmet için aday olduğunu, makam ve mevkiyi bırakıp, halkın içinde olmayı tercih ettiğini dile getiren Sever, şöyle konuştu:

"Seçilirsem koltuğa yapışıp kalmayacağım. Bizim projelerimiz hayalden ibaret değildir, hepsi gerçek ve ayağı yere basan projelerdir. Bu projeleri gerçekleştirmek çok zor bir iş değil. Yeter ki halkımız bize gereken desteği versin. Biz şehrimizin kültürel ve tarihi değerlerini öne çıkaran, bununla birlikte modern şehircilikten de vazgeçmeyeceğiz. Mersin'de insanlarımızın yaşam standardını yükseltecek ve Mersinimizi hep birlikte inşa edeceğiz."

AK Parti Erdemli Belediye Başkan adayı Alparslan Gürgenç ise Erdemli'yi "AK belediyecilik" ile tanıştıracaklarını söyledi.

Toplantıya AK Parti Mersin Milletvekili Nebi Bozkurt, İl Başkanı Mekin Merter Salt ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Sever Erdemli Mersin Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title