Haberler

Yelken

Türkiye Yelken Federasyonu, Martı Marina Yatçılık Spor Kulübü tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Halit Narin Kupası Yarışları, 35 kulüpten 310 sporcunun katılmıyla başladı.

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) ve Martı Marina Yatçılık Spor Kulübü tarafından düzenlenen Gençlik ve Spor Bakanlığı Halit Narin Kupası yarışları 35 kulüpten 310 sporcunun katılımıyla başladı.

Türkiye'nin dört bir yanından birçok yelken kulübü takımının katıldığı 9.Halit Narin Kupası'nda kendini gösteren sporcular 6 gün boyunca Optimist ve Laser kategorilerinde yarışacaklar.

Marmaris Hisarönü Körfezi'nde start alan yarışlarda sporcular kategorilerinde dereceye girmek için büyük çaba sarf etti.

Türkiye Yelken Federasyonu Sportif Direktörü Mahmut Saral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 gün sürecek yarışlara 35 kulüpten 310 sporcunun katıldığını söyledi.

Saral, Türkiye'nin en yüksek katılımlı yelken yarışı olma özelliğine sahip organizasyona sporcuların büyük rağbet gösterdiğini kaydetti.

Mahmut Saral, sözlerine şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz yıllarda Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası olarak yapılmaya devam eden yarışlarımız senenin ikinci büyük yarışı olma özelliği taşıyor. Bu yarışların milli takımlarımızın belirlenmesinde çok önemli bir rolü var. Yaz aylarında yapılacak Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılacak milli takımlarımız bu yarış sayesinde belli oluyor" dedi.

Yarış sayesinde TYF sorumluları ve antrenörlerinin sporcuları mercek altına alıp, Avrupa ve dünya şampiyonalarına katılacak sporcular hakkında fikir sahibi olduğuna işaret eden Saral, yarışlarda sporcuların performanslarının gözlemlendiğini bu nedenle yarışların büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Saral, yarışların 23 Mayıs'ta düzenlenecek ödül töreniyle sona ereceğini ifade etti. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Mahmut Saral Marmaris Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözleri için bakın ne dedi

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

PKK liderinin kardeşi Mehmet Öcalan: Kimse kimseyi aldatmasın

Bahçeli'ye Öcalan cephesinden ilk yanıt

'Öcalan' çağrısının yankıları sürüyor: Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git

"Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git"

title