Haberler

Uşak'ta Telefonla Dolandırıcılık İddiası

Eşme ilçesinde, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bir kişinin 24 bin lira parasını hesaplarına aktarttı.

Eşme ilçesinde, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar, bir kişinin 24 bin lira parasını hesaplarına aktarttı.

Edinilen bilgiye göre, Eşme ilçesinde yaşayan Mustafa Sayın (60), kendisini telefonla arayan ve polis olduklarını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldığını iddia ederek polise başvurdu.

Olayda 24 bin lirasının dolandırıcılar tarafından alındığını söyleyen Sayın, "Kendini polis olarak tanıtan kişi, banka hesabımdan 25 bin liranın dolandırıcılar tarafından çekildiğini söyledi. Ben de kendisine inandım ve şahısların yakalanmasını istedim. Telefondaki kişi şahısların yakalanması için farklı hesaplara para yatırmamı istedi ben de bunun üzerine 24 bin lirayı değişik hesaplara aktardım. Dolandırıldığımı anladım hemen polis merkezine gittim" dedi.

Telefonla arayan kişilerin çok profesyonel olduğunu telefonu kapatmasına izin vermediğini dile getiren Sayın, "Ben 24 bin liramı kaybettim, başka kişilerin canı yanmasın, umarım bu kişiler yakalanır" dedi.

Bu arada Ulubey ilçesinde yaşayan S.Y isimli kişinin de cep telefonundan arayan kişiler tarafından aynı yöntemle dolandırılmak istendiği, şahsın bankaya giderek 22 bin lira parayı hesaba yatırdığı sırada görevli banka memurunun olayı fark ederek bloke koydurtarak dolandırıcılığı önlediği öğrenildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Sayın Eşme Uşak

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title