Haberler

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti

Ünlü Oyuncu Vural Çelik Hayatını Kaybetti
Güncelleme:

Avrupa Yakası dizisinde 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Vural Çelik, sağlık sorunları nedeniyle 51 yaşında hayatını kaybetti. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, üzücü haberi sosyal medya üzerinden açıkladı.

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Kubilay Peynircioğlu' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Vural Çelik, hayatını kaybetti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Birol Güven, bir süredir sağlık sorunları ile mücadele eden 51 yaşındaki ünlü oyuncu Vural Çelik'in acı haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Güven paylaşımında, "Maalesef Vural'ı kaybettik. Çok üzgünüm" ifadelerini yer verdi. Türk televizyon ve tiyatro dünyasına önemli katkılarda bulunan Çelik'in ölüm haberi sanat camiasını yasa boğdu. Kısa süre önce yaptığı paylaşımda sağlık sorunlarına dikkat çeken Çelik, "Şu hastanelere geldiğim kadar dizi bölümü çekseydim, şimdiye kadar yatım, katım, villam olurdu. Bu halde bile espri yapmaya çalışıyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kültür Ve Turizm Bakanlığı Avrupa Yakası Kültür Sanat Sosyal Medya Birol Güven Vural Çelik Televizyon Kültür Sinema Turizm Medya Sanat Yerel Yaşam Dizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'nin çağrısına destek: Tarihi bir fırsat penceresi açıldı

Bahçeli'nin Öcalan'la ilgili sözleri için bakın ne dedi

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

Bahçeli'nin Öcalan çağrısı sonrası DEM Parti'de hareketlilik

PKK liderinin kardeşi Mehmet Öcalan: Kimse kimseyi aldatmasın

Bahçeli'ye Öcalan cephesinden ilk yanıt

'Öcalan' çağrısının yankıları sürüyor: Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git

"Endişen varsa, düne kadar elini öptüğün Bahçeli'ye git"

500
Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title