Haberler

Tüik'ten Kardeş Okula Malzeme Desteği

Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü (TÜİK), "Kardeş Okul" adlı kampanya kapsamında Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'na malzeme desteğinde bulundu.

Türkiye İstatistik Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü (TÜİK), "Kardeş Okul" adlı kampanya kapsamında Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'na malzeme desteğinde bulundu.

TÜİK Erzurum Bölge Müdürlüğü görevlileri, Yakutiye Çayırtepe İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek, okul müdürü Bekir Kara ve öğretmenlerle yapılan görüşmelerin ardından okulun öncelikli ihtiyaçları liste haline getirdi.

Değerlendirmelerin ardından TÜİK yetkilileri, temin edilen mobilya, televizyon ve diğer malzemeleri okula gönderdi.

Okulun kırık lavabolarını yenileyen görevliler, temizlik malzemesini ulaştırmayı da unutmadı.

Bölge Müdürü Ahmet Gür, yaptığı açıklamada, çocukların geleceğe daha güvenle bakmaları açısından bu kampanyayı başlatan Vali Ahmet Altıparmak'a teşekkür etti.

TÜİK personeli olarak yaptıkları yardımların, kardeş okullarının ihtiyaçları doğrultusunda devam edeceğini belirten Gür, şunları kaydetti:

"İnsanlar bir arada yaşamak zorundadırlar. Bu zorunluluk bir dayanışmayı, yardımlaşmayı gerekli kılar. Dolayısıyla insanlar, diğer insanlarla, diğer kurum ve kuruluşlarla ilişki kurmak, iş bölümü yapmak, işbirliğine geçmek durumundadırlar. Bu bağlamda biz TÜİK personeli olarak yardımlaşmayı kendimize görev kılıp, karşılıklı yardımlaşmanın iyilikleri çoğaltacağına, toplumu güçlü kılacağına olan inancımızla yardımlaşmanın vermiş olduğu hazzı ve gururu yaşamaktayız." - Erzurum

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye İstatistik Kurumu Bekir Kara Yakutiye Erzurum

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title