Haberler

Ted Koleji Vakfı Özel Anaokulu'nda Mezuniyet Heyecanı

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu 6 yaş grubundan mezun olan 199 öğrenci ile 5 yaş grubundan 1.sınıfa geçen öğrenciler, İncek Kampüsü'nde düzenlenen törenle temsili diplomalarını aldı.

TED Ankara Koleji Vakfı Özel Anaokulu 6 yaş grubundan mezun olan 199 öğrenci ile 5 yaş grubundan 1. sınıfa geçen öğrenciler, İncek Kampüsü'nde düzenlenen törenle temsili diplomalarını aldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende 6 Yaş Ritm Grubu, müzik öğretmenleri Fırat Kabukçu eşliğinde davullarıyla ritm tutarak İngilizce ve Türkçe şarkılar seslendirdi. "We will rock you" diyerek üç kere "Kolej" diye bağıran öğrenciler, velilerden büyük alkış aldı. TED Ankara Koleji Vakfı Anaokulu Müdürü Nilgün Kaynaroğlu ve 6 yaş grubunun en büyük öğrencileri Nilşen Karahan, Efe Işık ve Fırat Genelioğlu birlikte açılış konuşması yaparken, Nilgün Kaynaroğlu velilere güven ve destekleri için teşekkür ettikten sonra sözü öğrencilerine bıraktı. "Sizlerle çok mutlu iki yıl geçirdim, oyunlar oynadım, okuma yazma öğrendim, büyüdüm. Bir sürü arkadaşım oldu. Sizi çok özleyeceğim" diyen Fırat ve "Ben Atatürk'ü bu yüzden seviyorum, okulumuzu kurduğu için" diyen Nilşen'in ardından Efe ise Başöğretmen Atatürk'ü anlatan bir şarkı söyleyerek, "Bunları bize öğrettikleri için öğretmenlerime teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Denizhan Sungur, tüm öğretmenlere teşekkür çiçeği sundu.

Diploma töreninde ismi okunan öğrenciler, yakalarında sınıflarını temsil eden renkleri taşıyan cübbeleriyle podyumdan geçerek mezuniyet belgelerini Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Önder Bülbüloğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Genel Saymanı Semih Apa, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Denizhan Sungur ve İncihan Usluel, TED Ankara Koleji Vakfı Okulları Genel Müdürü Sevinç Atabay, Okul Müdürleri Nilgün Kaynaroğlu, Zühal Üstündağ ve Aydın Ünal ile idareci ve öğretmenlerin ellerinden aldı. Diplomalarını alan öğrenciler, "I Love Kolej" dansı yaptı.

Flama devir-teslim töreninde 6 yaş öğrencileri Nilşen Karahan, Efe Işık ve Fırat Genelioğlu, 5 yaşların en küçüğü Peren Törüner'e okulun flamasını teslim ettiler. Daha sonra öğretmenlerinin komutu ile mezuniyet sembolü olan püsküllerini değiştiren öğrenciler, havai fişek gösterisiyle birlikte keplerini havaya fırlattılar. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title