Haberler

Şutso, Aso ile Kardeş Oda Oldu

Ankara Sanayi Odası (ASO)Sosyal Etkileşim Programı kapsamında geldiği Şanlıurfa’da, Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile işbirliğini güçlendirmek amacıyla ’kardeş oda’ protokolü imzaladı.

Ankara Sanayi Odası (ASO)Sosyal Etkileşim Programı kapsamında geldiği Şanlıurfa'da, Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) ile işbirliğini güçlendirmek amacıyla 'kardeş oda' protokolü imzaladı.

ASO ile ŞUTSO arasında iletişimi güçlendirmek, karşılıklı hizmet standartlarının artmasını sağlamak, ortak toplantılar ve faaliyetler düzenlemek, işbirliği sayesinde daha kapsamlı faaliyetler, projeler hazırlamak, sanayi ve ticaretin gelişmesinin yanında sosyo-kültürel faaliyetlerde de birlikte hareket etmek ve odalar işbirliğinde rol model olmak amacıyla 'kardeş oda' protokolü imzalandı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen protokol imza törenine Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Celal Koloğlu, Mehmet Doğanlar, Meclis Üyeleri Faik Güngör, Nihat Güçlü, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı E. Sabri Ertekin,Meclis Başkanı İbrahim İletmiş Yönetim Kurulu Üyeleri Murat İmamoğlu, Mustafa Badıllı, Kadir Kılıçoğlu, Meclis Üyeleri Ömer Yıldırım, Mikail Zahit, Ahmet Oruç, M. Fatih Us, Ahmet Sambur, İbrahim Toru, Halil Peltek, Murat Mesçi, Mustafa Sonekinci, Mustafa Şimşek, Metin Baydar, Genel Sekreter Faruk Yaşar, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Vildan Polat, Evren Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Aslan, OSB Müdürü Oktay Yaşar katıldı. Ziyarette Şanlıurfa'nın mevcut potansiyeli, ihracat sektörleri, üretici firmaları ve 2023 hedefleri hakkında sunum gerçekleştiren ŞUTSO Başkanı Ertekin, ziyaretlerinden dolayı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Protokolünün iki oda için de hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Ertekin, "Birlikte ve el birliği ile iyi çalışmalar gerçekleştirip halkımızın hizmetine sunabilirsek mutlu oluruz" diye konuştu. ASO Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir ise "Kardeş oda olarak her türlü yardımı ve imkanı sizlerle paylaşmaya hazırız. Yönetim kurulu ve meclis üyelerimizle birlikte çalışmalarda ortak hareket etmek isteriz. Dünyada bölüştükce artan tek şey bilgidir" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından protokol imzalandı. Ziyaret karşılıklı hediyeleşme ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir Sabri Ertekin Şanlıurfa Yerel Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title