Haberler

Su Üstü Sporlarına Standart Geliyor

Su Üstü Sporlarına Standart Geliyor

Deniz turizminin en önemli sektörlerinden olan Su Üstü Sporları standart hale getirilmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.

Deniz turizminin en önemli sektörlerinden olan Su Üstü Sporları standart hale getirilmesi amacıyla çalışmalar başlatıldı.

DTO Antalya Şubesi Su Üstü ve Su Altı Sporları İhtisas Komisyonu DTO'da toplandı. Serdar Eyiler Başkanlığında Belek, Manavgat, Antalya Merkez ve Kemer ilçelerinde faaliyette bulunan Su Üstü Ticari Spor Merkezleri temsilcileri bir araya geldi. Komisyon üyeleri toplantıda daha iyi hizmet verilmesi amacıyla Su Üstü Sporlarına standart getirmek istediklerini belirttiler.

DTO Su Üstü ve Su Altı Sporları İhtisas Komisyonu Başkanı Serdar Eyiler, müşterilerin can ve mal güvenliğini daha iyi korumak, su üstü sporlarının daha iyi koşullarda hizmet vermesini, bu sektörde

çalışanların daha iyi eğitim almalarını sağlamak amacıyla bazı standartların konulması gerektiğini söyledi. Eyiler, "Su üstü sporları ülke turizmine çok önemli katkı yapıyor. Antalya bölgesine gelen turistlerin bir kısmı su sporları aktivitelerini tercih ediyor. Sektör olarak mesleğimizi daha iyi geliştirmek zorundayız. Yerli ve yabancı müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet vermek amacıyla mesleğimizi standart hale getirmek istiyoruz" dedi.

Su üstü ticari spor merkezlerinde aktivitelerin tanıtımı ve anlatımının gösterileceği tanıtım bilgileri İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca ve Türkçe tabelaların standart şekilde hazırlanacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Merkez Manavgat Yerel Belek

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Öldürdük" dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran Cumhuriyet Başsavcısı'na inceleme başlatıldı

Sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran başsavcı için harekete geçildi

Kılıçdaroğlu hakkında verilen zorla getirilme kararı kaldırıldı

Kılıçdaroğlu'nu küplere bindiren karar kaldırıldı

Rojin'in babasından olay sözler: Sırtında morluklar vardı, ben bizzat gördüm

"İnternetteki aramalarını boş verin" diyen babadan olay Rojin iddiası

title